Родріго Сантос очолить підрозділ Bayer Crop Science

Наглядова рада компанії Bayer призначила Родріго Сантоса членом Правління компанії та президентом підрозділу Crop Science з 1 січня 2022 р.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Родріго Сантос змінить на цій посаді Ліама Кондона, який повідомив наглядовій раді, що у зв'язку з можливістю кар'єрного зростання за межами Bayer він хоче перенести дату закінчення свого контракту з компанією з 31 грудня 2023 року на 31 грудня 2021 року.

Наразі Родріго Сантос є головним операційним директором підрозділу Crop Science компанії Bayer та відповідає за глобальні комерційні операції сільськогосподарського бізнесу компанії.

«Ми дуже раді, що Родріго Сантос очолить наш підрозділ Crop Science, маючи понад 25-річний досвід роботи в сільському господарстві. Родріго Сантос — лідер, орієнтований на клієнта, із сильною здатністю до виконання та інновацій», — прокоментував голова Наглядової ради Bayer Норберт Вінкельйоханн.

Родріго Сантос обіймав посаду головного операційного директора підрозділу Crop Science компанії Bayer з червня 2021 р. Після придбання компанії Monsanto у 2018 р. він очолив підрозділ Crop Science у Латинській Америці. Родріго Сантос пропрацював у компанії 23 роки на посадах у галузі продажу, маркетингу, стратегії та розвитку бізнесу в Бразилії, США та Східній Європі. Він отримав ступінь бакалавра наук у галузі сільськогосподарської інженерії у Вищій сільськогосподарській школі Луїса де Кейроза — ESALQ/USP та ступінь магістра ділового адміністрування у FGV/Ohio University.

Читати також: АгроПризначення у жовтні від Latifundist.com

Нові вакансії