АгроПризначення у жовтні від Latifundist.com

У жовтні нові фахівці поповнили ряди компаній «Західний Буг»Black Sea Survey«Верес»«Нор-Ест Агро». Зміни відбулися в «УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО», Corteva Agriscience й «Аскет Шипінг». Хто та де обійняв нові посади, а кого звільнили — у сьогоднішньому матеріалі.

Читати також: Аграрные назначения 2021: Октябрь

Олександр Дмитрієв

dmytriev.jpg (60 KB)

Куди: Corteva Agriscience

Посада: Керівник відділу продажів, маркетингу та комерційної ефективності

Компанія Corteva Agriscience призначила Олександра Дмитрієва на посаду керівника відділу продажів, маркетингу та комерційної ефективності. 

Раніше Олександр Дмитрієв був керівником відділу маркетингу й комерційної ефективності Corteva Agriscience в Україні. Він обійняв нову посаду з 1 жовтня 2021 р.

«Наразі ми є учасниками цікавого періоду у розвитку як аграрного ринку України, так і компанії Corteva Agriscience. Об’єднання відділів продажів та маркетингу й комерційної ефективності на цьому етапі відкриває широкі можливості у взаємодії з сільгоспвиробниками, що обирають продукцію та бренди компанії, а також з партнерами та дистрибуторами, які відіграють важливу роль у цій взаємодії. Маючи високопрофесійну команду, пропонуючи ринку різні моделі ведення бізнесу та широкий вибір продукції, я впевнений у стабільному зростанні Corteva Agriscience та з оптимізмом дивлюся на розвиток ринку в цілому», — прокоментував Олександр Дмитрієв.

Олена Харитонова

CEO_Kharitonova.jpg (92 KB)

Куди: «Верес»

Посада: Генеральний директор

Компанія «Верес», яка входить до інвестиційної групи «Смарт-Холдинг», призначила на посаду генерального директора Олену Харитонову.

Олена Харитонова до приходу в компанію «Верес» займала посаду виконавчого директора Natural Juice Holding (Узбекистан).

«Олена Харитонова має 24-річний досвід роботи на національному та міжнародному ринках в таких компаніях, як Nestle UkraineCoca-Cola Україна, Ukrsibbank BNP Paribas (Україна), Beiersdorf (Україна і Німеччина), PZ Cussons (Нігерія)», — зазначили в компанії.

Окрім того, Олена Харитонова володіє широкою експертизою в питаннях трансформації бізнес-моделей, створенні стратегій просування нових брендів і перезапуску продуктових портфелів.

Артем Лисак

lysak.jpg (338 KB)

Куди: «Нор-Ест Агро»

Посада: Директор з розвитку бізнесу

Артем Лисак був призначений на посаду директора з розвитку бізнесу в компанії «Нор-Ест Агро» (Nor-Est Agro).

На новій посаді директора з розвитку бізнесу в обов'язки Артема Лисака входить підвищення ефективності продажів брендів мікродобрив «Айдамін» і стимуляторів росту «Арвенсіс». Крім того, розвиток структури продажів, агроконсалтинг і сервісів у компанії «Нор-Ест Агро».

«На новій посаді разом з командою фахівців будемо запускати ланцюг постачання в Норвегію зернобобових культур для партнерів материнської компанії Roar Paulsrud AS Group. Цим самим створюючи додаткову цінність для агровиробників в Україні, адже для забезпечення якості та обсягів Норвезькі партнери-переробники надають додаткові фінансові інструменти», — прокоментував Артем Лисак.

Микола Гапеєв

gapeev.jpg (115 KB)

Куди: «Аскет Шиппінг»

Посада: СЕО

Компанія «Аскет Шиппінг» оголосила про розширення управлінської команди та введення посади СЕО. Її обійме Микола Гапеєв, який сфокусується на операційному управлінні компанією.

«Однією з ключових завдань Миколи Гапеева на новій посаді стане визначення стратегії подальшого активного розвитку компанії і нових, затребуваних ринком напрямків», — зазначила власниця «Аскет Шиппінг» Катерина Русіна.

Раніше Микола Гапеєв очолював напрям маркетингу суднобудівного заводу «Океан», працював виконавчим директором «Метал Стивідорінг Компані», а також має досвід розробки та реалізації інвестиційних проектів для компаній «Бунге» (США) і COFCO (Китай).

Любов Лещук

leshchuk.jpg (35 KB)

Звідки: «УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО»

Куди: «Західний Буг»

Посада: Головний агроном

Любов Лещук, яка обіймала посаду директора з рослинництва компанії «УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО», перейшла в компанію «Західний Буг» на нову посаду.

Директор компанії «Західний Буг» Василь Коцупир у коментарі для Latifundist.com підтвердив цю інформацію. За його словами, Любов Лещук з жовтня стала новим головним агрономом компанії.

Олег Заплетнюк

zapletnyk.jpg (99 KB)

Звідки: «Поділля»

Куди: «УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО»

Посада: Директора з рослинництва

На позицію директора з рослинництва «УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО» замість Любові Лещук призначений Олег Заплетнюк. Він раніше обіймав посаду директора компанії «Поділля» (входить до складу агропромислової компанії «УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО»).

Згідно з даними, вказаними в профілі Олега Заплетнюка на LinkedIn, до посади він приступив з жовтня 2021 р.

Тетяна Кавка

kavka-tetyana.jpg (39 KB)

Куди: Black Sea Survey

Посада: Директор філії

У жовтні Тетяна Кавка була призначена на посаду директора львівської філії компанії Black Sea Survey. У обов'язки Тетяни входитиме розвиток та просування компанії у західних областях України.

«Я дуже рада приєднатися до складу сюрвейєрської компанії, що розвивається. Для мене це новий досвід та перспективи, а також можливість реалізувати себе у новій ролі. Крім спілкування з основними клієнтами нашої компанії та розвитку філії в регіоні, моєю метою також є створення сильної команди професіоналів для оперативного та якісного надання послуг», — прокоментувала Тетяна Кавка.

Скотт Харріс

scott_harris_2.jpg (60 KB)

Куди: Case IH

Посада: Президент

Компанія Case IH оголосила, що Скотт Харріс, який обіймав посаду віце-президента північноамериканського підрозділу, очолив бренд Case IH і став президентом бренду.

Скотт Харріс змінить на цій посаді Бреда Крюса, який стане президентом північноамериканського підрозділу CNH Industrial. Кадрові перестановки вже набирали чинності.

Харріс працює в компанії з 2006 року: спочатку у CNH Industrial Capital, а потім на посаді керівника продажів сільськогосподарської техніки та будівельного обладнання у північно-східному підрозділі. У 2007 році він став старшим директором з продажу та маркетингу цього підрозділу. Його останньою посадою в CNH Industrial Capital була віце-президент з фінансових послуг та операцій у США.

У 2011 році Харріс приєднався до команди CNH Industrial Parts and Service як віце-президент з продажу та маркетингу в північноамериканському регіоні і в 2013 році став головою всього підрозділу. У 2016 році він був призначений на посаду віце-президента CASE Construction, а в 2018 році — на посаду віце-президента північноамериканського підрозділу Case IH.

Згідно з повідомленням, Скотт Харріс приділятиме особливу увагу клієнтоорієнтованому просуванню, бренд-маркетингу та популяризації, глобальним цифровим клієнтським враженням, а також рішенням щодо наповнення лінійки продуктів Case IH. Крім того, він координуватиме діяльність із утримання лідируючих позицій Case IH та CNH Industrial по всіх регіонах.

Чак Магро

magro-chuck.jpg (33 KB)

Куди: Corteva Agriscience

Посада: Генеральний директор

Рада директорів Corteva Agriscience призначила Чака Магро новим генеральним директором компанії. Він обійме нову посаду з 1 листопада 2021 року. Також Чак Магро увійде до ради директорів компанії. 

На цій посаді він змінить Джеймса К. Коллінза, який працюватиме з Магро, щоб забезпечити плавний перехід, і піде на пенсію з Corteva наприкінці року.

«Чак керував створенням та інтеграцією найбільшої у світі компанії з виробництва сільськогосподарських культур та сформував культуру з чіткою прихильністю до виробничої досконалості та просування стійких рішень для сільського господарства. Наша рада впевнена, що вона є правильним лідером, який продовжить наш сильний імпульс і створить значну та довгострокову акціонерну вартість», — зазначив незалежний голова Corteva Грег Пейдж.

Повідомляється, що раніше Чак Магро обіймав посаду головного виконавчого директора Nutrien і працював у  його попереднику Agrium.

Агрозвільнення

Ярослав Погорілий

Кабінет міністрів України звільнив Ярослава Погорілого з посади голови Державного агентства резерву України.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні КМУ №1258-р від 20 жовтня 2021 р. 

«Звільнити Погорілого Ярослава Андрійовича з посади Голови Державного агентства резерву України у зв’язку з переходом на іншу роботу», — йдеться в документі.

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна