Помер директор і засновник Заводу Кобзаренка

20 травня помер директор компанії «Завод Кобзаренка» Анатолій Кобзаренко.

Про це повідомив на своїй офіційній сторінці у Facebook голова Роменської територіальної громади Олег Стогній. 

До 1993 р. Анатолій Кобзаренко працював агрономом у колгоспі в Липоводолинському районі Сумської області. Під час практики в Німеччині познайомився з власником заводу сільгосптехніки Fliegel, з яким вирішили створити спільне підприємство. Спочатку виробництво відбувалося в гаражі його будинку. У 2008 р. заснував «Завод Кобзаренка», який на сьогодні є лідером з виробництва тракторних причепів в Україні і експортує техніку до всіх континентів.

«Неможливо знайти слова втіхи, коли обірвалося життя людини прекрасної душі та доброго серця, професіонала й просто хорошої людини. Він жив, завжди радів світу та людям, порядний, чуйний, завжди готовий був допомогти. Його життєвий шлях — це приклад відданості та гідності, творчості та наполегливості, любові до життя, громади та її людей», — зазначив Олег Стогній.

У компанії «Завод Кобзаренко» також прокоментували смерть засновника.

«Він вправно боровся за право на життя. З притаманним йому почуттям гумору, показував, що так просто не здасться. Але хвороба виявилась занадто сильним противником. 20 травня серце Анатолія Дмитровича зупинилось», — йдеться у повідомленні.

Редакція AgroRobota.com.ua висловлює співчуття рідним і близьким Анатолія Кобзаренко.

Читати також: Анатолій Кобзаренко: Наша ціль — забезпечити людей роботою

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна