Об’єднана KMZ Industries зібрала висококласних фахівців — Рибачук

Заступник генерального директора з розвитку KMZ Industries Борис Рибачук наголосив, що найважливішим надбанням об’єднання KMZ Industries і Variant Agro Build є робочі кадри.

Про це йдеться у матеріалі Elevatorist.com.

«Знайти сильних фахівців, які знають обладнання і нюанси будівництва елеваторів, — завдання із зірочкою. Тому посилення команди такими людьми для нас безцінне. Посилюється конструкторський склад. На цих фахівців у всіх виробничих підприємств в Україні існує певний кадровий голод. Їх потрібно знаходити, ростити. І KMZ Industries, і Variant Agro Build проводили довгу «селекційну» роботу в цьому плані. Ми зібрали висококласних професіоналів. Але і їм сьогодні є куди рости. Перед ними стоїть цікаве, нетривіальне завдання по об'єднанню лінійок обладнання та створення на їхній основі кращої», — підкреслив Борис Рибачук.

Хоча після приєднання пройшло менше місяця, а вже були проведені загальні тренінги для команд конструкторів, технологів і комерційної служби.

«Колишні «суперники» активно обмінялися інформацією, розібрали коментарі про обладнання клієнтів обом сторонам. Це дасть можливість провести роботу над помилками, об'єднати переваги кожної сторони і зробить нашу продукцію ще більш конкурентоспроможною і клієнтоорієнтованою», — наголосив заступник генерального директора з розвитку KMZ Industries.

Борис Рибачук наголошує, на ринку В2В дуже важливо зберегти напрацьовані відносини, і те, що команда елеваторного напрямки Variant Agro Build переходить в повному складі, дозволить зберегти і їхні зв'язки з замовниками. Тобто клієнти зможуть і далі комфортно спілкуватися з тими менеджерами, яких вони вже знають і з якими будували об'єкти.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна