Нардеп просить присвоїти Анатолію Кобзаренку звання Героя України посмертно

Народний депутат України Максим Гузенко закликав міністра аграрної політики та продовольства України Романа Лещенка звернутися до Президента України щодо присвоєння Анатолію Кобзаренку звання Героя України посмертно.

«Він був засновником та керівником провідних машинобудівних компаній «Завод Кобзаренка» й «Кобзаренко Агро», «Компанії Кобзаренко» у Сумській області та Kobzarenko sp. z o.o. у Жлобниці (Польща)», — зазначив нардеп.

На офіційному сайті Президента України вже зареєстровано петицію № 22/117300-еп щодо присвоєння директору і засновнику компанії Анатолію Кобзаренку звання Героя України посмертно за вклад у розвиток АПК. Щоб вона була розглянута Президентом України, її повинні підтримати як мінімум 25 тис. громадян. Ознайомитись із інструкцією щодо заповнення можна за посиланням.

Підписати петицію

«За багато років відданої роботи Анатолій Кобзаренко зробив грандіозний внесок у розвиток виробництва спецтехніки та обладнання в Україні, економіку Сумщини та України в цілому, а також доклав багато зусиль для популяризації вітчизняної продукції як серед українських, так і закордонних аграріїв», — зазначається у петиції.

Читати також: Анатолій Кобзаренко: Ставте цілі та день за днем ідіть до своєї мети

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна