На Вінницькій птахофабриці розповіли про реалізацію програми Мany healthy people

Керівник філії «Переробний комплекс» «Вінницької птахофабрики» (ВПФ) Олександр Зеленський розповів про реалізацію програми Мany healthy people, яка націлена на створення найбезпечніших робочих місць. 

Про це йдеться у матеріалі Latifundist.com.

Програма Мany healthy people охоплює і корпоративну медицину, і харчування працівників, і спецодяг для них, і доставку до робочих місць, і т.д.

«Ми створюємо всі умови, щоб працівникам було зручно працювати і вони, дійсно, були задоволені роботою. Адже, якщо людина не отримує позитивних емоцій, вона не буде працювати достатньо ефективно. Забезпечуємо працівникам ергономіку робочого місця: щоб людині було комфортно, вистачало світла; щоб вона була в теплі, не перенапружувалася надміру. Працівники безкоштовно харчуються, на підприємство їх доставляють комфортабельні автобуси. Ми хочемо, щоб людина приїжджала зацікавлена на роботу і так само поверталася додому задоволеною, здоровою та радісною», — пояснив Олександр Зеленський.

Крім того, на підприємстві працюють над підвищенням експертизи.

«Ми почали виділяти у кожному виробничому напрямку власника процесу.Наприклад, працівники, що займаються вирощуванням птиці, відповідають за процес з моменту, коли приїжджає перше курча на дільницю і до того, як воно виїжджає. Тобто ці співробітники не беруть участь у підготовчих процесах перед посадкою птиці і після. Цим займаються інші», — розповів директор філії «Птахокомплекс» ВПФ Руслан Волков.

Завдяки чіткому розмежуванню функціоналу на підприємстві розподілили відповідальність між співробітниками за кожну зону діяльності. Коли людина не розпорошується на декілька завдань, підвищується її експертність і професійний рівень виробництва загалом.

Нові вакансії