Людмила Черешньова: Суттєва перевага — сформована колективна відповідальність

Людмила Черешньова в дитинстві мріяла стати вчителем. Але наразі не шкодує, що отримала економічну освіту у Брацлавському сільськогосподарському технікумі, а потім вступила до Одеської сільськогосподарської академії. Ще до закінчення навчання вона народила доньку і після декрету прийшла працювати у МХП.

Наразі Людмила Черешньова обіймає посаду фахівця з документообігу Немирівського виробничого підрозділу «Зернопродукт МХП». Від чого отримує на роботі задоволення і чому має стрес — у свіжому випуску «Люди МХП».

Читати також: «У нас не пробують працювати — до нас приходять і працюють»

chereshnyova_3.jpg (127 KB)

Людмила Черешньова прийшла працювати в МХП у березні 2006 року на посаду інспектора відділу кадрів і касира. Наразі змінилася не лише назва посади, а й функціонал. Однак основне завдання — прийом людей на роботу, їхні звільнення і переведення, оформлення відпусток та інша робота з кадрами.

«Я дуже люблю свою роботу і щаслива, що можу робити те, що мені подобається. Я наче проживаю життя разом зі співробітниками. Спочатку знайомлюся ще коли, навіть, вони не є нашими працівниками, допомагаю їм влаштуватись на роботу, вирішити якісь негаразди у процесі роботи…Особливе задоволення, коли допомагаєш людині від початку і до кінця пройти робочий шлях», —  поділилася Людмила Черешньова.

chereshnyova_1.jpg (124 KB)

Людмила Черешньова поділилася, що для неї найбільшим стресом є звільнення співробітників. Адже після прийому на роботу вона не лише веде її особову справу, а практично все про неї знає — про її сім'ю, проблеми, про життя. 

При цьому на підприємстві немає значної плинності кадрів і більшість працівників є старожилами. 

«Для мене це суттєва перевага, коли люди давно разом працюють, вже сформована якась колективна відповідальність. Наприклад, відколи почався карантин у нас не було жодних проблем з масками, з дезінфекцією, з дотриманням інших заходів. Всі дуже відповідально до цього поставились. І ця відповідальність є завжди в усьому», — наголосила Людмила Черешньова.

chereshnyova_7.jpg (160 KB)

За її словами, працівники «Зернопродукт МХП» мають хороші зарплати, соціальні гарантії, оплачувані відпустки, різні додаткові мотивації. 

«Я їздила кататися на лижах за рахунок компанії, інші працівники відпочивали на морі. Компанія мотивує нас для кращої праці. Отримуємо премії з нагоди різних подій — одруження, народження дитини. Якщо, не дай Боже, в когось трапляється якесь горе, підприємство теж допомагає. Ніхто ніколи не стоїть осторонь», —  додала Людмила Черешньова.

У вільний час Людмила Череньшова вишиває бісером картини, ікони, серветки, рушники, а також захоплюється малюванням за номерами, кулінарією.  

«Стабільність і постійність для мене дуже важливі. І у роботі, і загалом у житті. Різні зміни мене лякають, в тому числі оптимізація і реорганізація. Я намагаюся жити з оптимізмом і впевненістю, шукаю позитив у всьому і пристосовуюсь. Мрію, щоб я і мої рідні були здоровими, щоб у роботі все складалося і щоб «Зернопродукт МХП» впродовж мого життя завжди залишався другою сім'єю», — резюмувала Людмила Череньшова.

Читати також: Керівник інженерного відділу МХП розповів про оплачувану практику студентів

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна