Люди МХП: Сергій Колесник

У рамках проєкту «Люди МХП», який був створений Latifundist.com та «Агроіндустріальним холдингом МХП», начальник цеху пакування «Миронівської птахофабрики» Сергій Колесник розповів, що є для нього справжнім викликом на роботі та як мотивувати співробітників.

kolesnik_4.jpg (583 KB)

Хоча Сергій Колесник народився на Київщині, але після закінчення НУБіП вирішив переїхати до Канева, де жила його майбутня дружина. Дізнавшись це, декан навчального закладу порадив влаштуватися на роботу на «Миронівську птахофабрику».

«Я прийшов у компанію спочатку стажером майстра зміни. Тоді ще не було посади начальника цеху, а була посада майстра. Після трьох місяців стажування мене призначили начальником цеху первинної обробки, де я пропрацював 9 років. Потім три роки працював начальником цеху різки. Далі були 4 місяці роботи в цеху заморозки, і вже майже рік я обіймаю посаду начальника цеху пакування. Тобто, за 13 років роботи я повністю освоїв всі етапи виробничої переробки продукції», — розказав про кар’єрні сходинки Сергій Колесник.

kolesnik_2.jpg (340 KB)

Чоловік зізнається, що зміна відділів на роботі для нього є своєрідним викликом. Але, на його думку, ділянка первинної обробки є однією з найскладніших. Тут працює найбільше людей і саме від них залежить вигляд і якість продукції, яка потрапить до споживача.

У підпорядкуванні Сергія Колесника було навіть 300 чоловік. А вісім його стажерів стали керівниками різних дільниць. Герой випуску «Люди МХП» зізнається, що ніколи не боявся, що його можуть звільнити і замінити стажером.

«Найскладніше, але й найцікавіше в моїй роботі — це постійна комунікація з людьми. Щоб вони працювали ефективно і були з тобою на «одній хвилі», потрібно постійно спілкуватися з ними, мотивувати. Коли я тільки прийшов у цех, то робочі за зміну пакували 75-80 т продукції. Зараз ми пакуємо 150 т. Цих показників ми домоглися завдяки злагодженій командній роботі і мотивації», — пояснив Сергій Колесник.

kolesnik_3.jpg (528 KB)

Але найважливішим мотиватором у житті начальник цеху пакування є родина. Сергій Колесник має двох синів і мріє, щоб вони виросли порядними і добрими людьми. А у мріях на найближче майбутнє — подорож до Таїланду.

«Майбутнє за великими компаніями, які розвиваються і йдуть в ногу з часом і усім світом. В таких компаніях ти можеш зростати, підніматися кар'єрними сходами. Та головне — це відношення самої компанії до працівників. Якщо у тебе виникають серйозні проблеми, можеш розраховувати на те, що тебе не залишать наодинці. Коли я потрапив у автомобільну аварію, мені компанія настільки допомогла, що я буду вдячний за це все життя», — наголосив Сергій Колесник.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна