Компанія Krone розробила 82 онлайн-курси для дилерів, сервісних інженерів та фермерів

Компанія Krone спростила навчання у німецькому центрі Spelle та розробила 82 онлайн-курси для дилерів, сервісних інженерів та фермерів.

Про це інформує Traktorist.ua.

Krone пропонує 82 дистанційні курси на німецькій та англійській мовах. Тренінги розроблені спеціалізованою командою компанії та розраховані для дилерів, сервісних інженерів та фермерів. Для перевірки засвоєння матеріалу розроблені спеціальні тести. Після завершення курсу слухач повинен пройти тест, завдяки чому може отримати професійний сертифікат. Онлайн-курси Krone доступні на веб-сайті компанії.

banner-traktorist.jpg (108 KB)

«Завдяки професійній взаємодії кількох сервісів ми змогли дуже швидко встановити необхідне обладнання для потокових сервісів. Заодно перетворили один із залів навчального центру в кіностудію! Таким чином, ми змогли представити нові тренажери Krone на 2021 рік», — поділився голова відділення «Сервіс та запчастини» Krone Вольфганг Юнг.

Читати також: Компанія BEDNAR провела для 54 сервісних інженерів дилерської мережі навчання з теоретичними та практичними заняттями на базі кожного дилера.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна