Компанія BEDNAR провела сезонні навчання для українських дилерів

Компанія BEDNAR провела сезонні навчання українських дилерів по новинках та весняним агрегатам чеського виробника.

Про це повідомляє Traktorist.ua

«З 12 січня по 18 лютого ми об’їхали п’ять дилерів в семи містах, навчили 120 менеджерів, показали сотні цікавих слайдів. Результат — замотивована команда, готова розказати і показати всій Україні, що таке BEDNAR, та десятки проданих агрегатів вже за перші 2 місяці 2021-го», — зазначили у компанії «BEDNAR Україна».

Учасники навчань досконало вивчили новинки BEDNAR і обговорили нові опції та їх застосування на вже відомих агрегатах. Також було проведено детальний аналіз українського ринку сільгосптехніки разом з менеджерами компаній-дилерів «Агроресурс»АМАКО«НФМ-АГРО»«ЛАН», та Titan Machinery Ukraine.

banner-traktorist.jpg (108 KB)

Інженери-конструктори з Чехії організували триденне онлайн-навчання для всіх країн, де представлений бренд. Тому навчалася й сама команда «BEDNAR Україна». 

«Приємно відзначити, що рівень знань команди продавців значно підвищився у порівнянні з минулими роками. Ми відповідали на більш прискіпливі запитання, порівнювали наші опції з іншими рішеннями, обговорювали більше агрономічних аспектів застосування наших агрегатів. З таким результатом дорога нам з дилерами одна — до найвищих щаблів на ринку України вже в найближчому сезоні!», — заявили представники компанії «BEDNAR Україна».

Нагадаємо, Вінницький національний аграрний університет уклав договір про співпрацю з «Вінницькою птахофабрикою», яка входить у агрохолдинг МХП.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна