Керівник напрямку LNZ Energo LNZ Group визначив правило успішного трейдингу

Керівник напрямку LNZ Energo LNZ Group Роман Кравець зазначив, що одне з головних правил успішного трейдингу — рішення необхідно приймати виважено, але дуже швидко.

Про це йдеться у матеріалі Latifundist.com «Роман Кравець: Не відкладайте закупівлю добрив «в довгий ящик»».

Роман Кравець розпочав кар'єру в агро у 2009 році. За 10 років роботи у великому агрохолдингу змінив декілька посад, але на всіх з них прямо чи опосередковано займався закупівлями. До LNZ Group перейшов 3 роки тому.

«Хоча взагалі і те, чим я займався раніше, і те, чим займаюся зараз, — це не агро в класичному розумінні. Я очолюю трейдинговий напрямок. І серед наших клієнтів є багато компаній, які ніяк не пов’язані з аграрним сектором»‎, — наголосив Роман Кравець.

За його словами, у роботі трейдером подобається динамічність і швидкість, з якою приймається більшість рішень. 

«Коли ти багато років займаєшся однією справою, є ризик емоційного вигорання. Але, з іншого боку, це залежить від того, наскільки робота цікава для тебе, яке моральне задоволення вона тобі дає. У всякому разі за 10 років на попередньому місці роботи ніяких ознак наближення емоційного вигорання я не відчув. Сподіваюся, що і в LNZ Group до цього не дійде»‎, — додав Роман Кравець.

Читати також: Як брокеру стати трейдером: досвід Олександра Солов'я

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна