Андрій Полтавець: У моїй трудовій книжці 22 роки єдиний роботодавець — LNZ Group

Директор дистрибуційної компанії LNZ Group Андрій Полтавець12 років очолює напрямок дистрибуції, а в його трудовій книжці 22 роки зазначений єдиний роботодавець — LNZ Group.

Про це йдеться у матеріалі Latifundist.com «Андрій Полтавець: Вихід ключових гравців ринку на прямі відносини з фермерами поставив під удар дистриб'юторів».

Андрій Полтавець наголосив, що не бачить себе в мультинаціональних компаніях і взагалі в агробізнесі поза LNZ Group. 

«Інколи запитую себе: «Якби не LNZ Group, то де б я був і де зміг би працювати?» І після короткого аналізу розумію, що немає навіть сенсу ставити собі такі питання. Часто дивуюсь, як можуть менеджери відомих компаній змінити за 10 років 3-4 компанії, переходячи на роботу від одного конкурента до іншого», — пояснив Андрій Полтавець.

За його словами, «Лебединський насіннєвий завод» з виробника насіння цукрових буряків в 90-х роках став одним з найуспішніших агрохолдингів України — LNZ Group. У цьому Андрій Полтавець бачить і свою причетність.

«Це частина історії моєї особисто та моєї родини. І я хочу брати участь у цій історії максимально довго. У нових сферах також себе не бачу», — резюмував Андрій Полтавець.

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна