Керівник фермерського господарства розповіла про звільнення працівників через придбання сільгосптехніки

Керівник фермерського господарства «Красногірське» Ольга Полозова зазначила, що після вступу на посаду та аудиту підприємства, кадрові зміни стали її першим рішенням.

Про це йдеться у матеріалі Kurkul.com «Ольга Полозова: Молочна ферма — це наша подушка безпеки».

Ольга Полозова керує фермерським господарством лише рік. Вона зазначила, що довелося звільнити багатьох працівників через те, що купується техніка і людська робота потрібна все менше.

«Виходимо з того, що треба раціонально використовувати людський ресурс, і лишаються лише ті люди, які справді потрібні в господарстві. Зараз це орієнтовно 70 працівників: це і ферма, і адміністрація, і механізатори тощо. Наразі в нас механізаторів вистачає, хороших, кваліфікованих», — пояснила Ольга Полозова.

Також керівник підприємства зазначила, що відчуває стереотипне ставлення до себе. Але, за її словами, від того, як людина поводиться, залежить ставлення працівників до керівництва, до тварин і до роботи взагалі.

«Що стосується працівників, спочатку вони були дуже насторожені. Тут брутальні чоловіки механізатори працюють і приходить жінка. Пройшов час і вони побачили, що ми не прийшли сюди на якийсь короткий період. Я стараюся з людьми спілкуватися на рівних, у нас немає жорстокого поділу «шеф — підлеглий», «я розумний — ти дурень», я до всіх дослухаюся. Звісно, невдоволені були, бо багато людей довелось звільнити, але з тими, які лишилися, у нас хороші, теплі стосунки», — поділилася Ольга Полозова.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна