Є здоровий глузд, яким потрібно керуватися у всіх справах — засновник АгроВіста

Засновник і співвласник агрохолдингу «АгроВіста» Анатолій Кузьменко зазначив, що хоча це родинна компанія, але є здоровий глузд, яким потрібно керуватися у всіх справах. Тому у Анатолія Кузьменка з членами ради директорів повне взаєморозуміння.

Про це йдеться у матеріалі «Анатолій Кузьменко про ціни на газ, майбутнє цукрової галузі, ринок землі та перспективи ФК «Олександрія».

«Є здоровий глузд, яким потрібно керуватися у всіх справах. У мене з членами ради директорів повне взаєморозуміння. Якщо потрібно прийняти якесь рішення, щось змінити, у цьому необхідно переконати, довести. Щоб людина зрозуміла. Інакшим способом ми рішень не приймаємо», — пояснив Анатолій Кузьменко.

Син Сергій Кузьменко розпочинав у агрохолдингу кар’єру з роботи на тракторі: у 7 класі возив механізаторам воду. Потім був помічником комбайнера. Коли вчився в інституті, кожного літа на канікулах працював на комбайні. Пізніше, на останніх курсах, більше займався організаторською роботою.

«З сином ми обговорюємо різні питання. Але до прямого тиску при прийнятті рішень ніколи не доходило. У мене людські відносини з усіма. Завжди треба залишатися людиною. Добре, якщо є взаєморозуміння. Якщо його немає — краще відразу попрощатися», — резюмував Анатолій Кузьменко.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна