АгроПризначення у серпні від Latifundist.com

Про те, що останній місяць літа був спекотним свідчила не тільки шкала термометра, а й кадрові перестановки в агрокомпаніях. Адже ротації відбулися у «Смарт-Холдинг», Syngenta, МХП, Viterra, Agrii Ukraine, Corteva Agriscience, A.G.R. Group, «Володимир-Волинській птахофабриці». Також нові посади обійняли фахівці в Державній службі з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів, «Укрзалізниці», Державній службі з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів, Державній службі морського та річкового транспорту України.

Читати також: Аграрные назначения 2021: Август

Віталій Мухін

vytalyj-muhyn.jpg (133 KB)

Куди: МХП

Посада: Керівник прес-офісу

Керівником прес-офісу МХП призначений Віталій Мухін. Раніше він працював в комунікаційному агентстві PBN H + K Strategies. 

Віталій Мухін має 15-річний досвід роботи в сфері зв'язків з органами державної влади, ЗМІ та корпоративних комунікацій, в міжнародних і місцевих компаніях, зокрема, Vodafone і Sitronics IT. До цього 5 років працював в провідних бізнес-ЗМІ і писав про IТ, телекомунікації та транспорті. 

У МХП повідомили, що в зону відповідальності Віталія тепер входить поширення новин компанії, оперативна взаємодія із засобами масової інформації, підготовка та розповсюдження офіційних повідомлень, прес-релізів, заяв та інших інформаційних матеріалів, присвячених діяльності компанії, а також організація та проведення інтерв'ю керівництва та співробітників компанії з представниками ЗМІ. 

Віталій Кіндратів

kondrativ.jpg (32 KB)

Куди: Державна служба морського та річкового транспорту України

Посада: Голова

4 серпня на засіданні Кабміну було прийнято рішення про призначення Віталія Кіндратіва головою Державної служби морського та річкового транспорту України. За інформацією Міністерства інфраструктури, призначення відбулося за підсумками відкритого конкурсу.

Віталій Кіндратів у 2018-2020 рр. очолював Директорат стратегічного планування та координації державної політики в галузі транспорту в МІУ, займав посади заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації та головного консультанта-інспектора Головного департаменту регіональної та кадрової політики Адміністрації Президента України.

Олександр Камишін

kamyshin.jpg (77 KB)

Куди: «Укрзалізниця»

Посада: Голова правління

11 серпня Кабінет Міністрів України призначив Олександра Камишіна на посаду тимчасово виконуючого обов’язки голови правління «Укрзалізниці» (УЗ).

З липня 2011 року Олександр Камишін є видавцем агромедіахолдінгу Latifundist Media. До цього він працював в KPMG на посаді аудитора (2006-2008), у фонді Dragon Capital і генеральним директором KMZ Industries (2009-2012). З 2012 р. до 2019 р. Олександр був менеджером з інвестицій в SCM і членом Наглядової ради Portinvest. 

Владислава Магалецька

magaletska.jpg (1000 KB)

Куди: Державна служба з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів

Посада: Голова

Кабінет міністрів України оголосив Владиславу Магалецьку переможцем конкурсу на посаду голови Державної служби з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів. Рішення про перепризначення було прийнято на засіданні уряду 4 серпня.

Вона буде займати цю посаду до передачі відомства в підпорядкування Міністерству аграрної політики та продовольства України у вересні.

Владислава Магалецька була призначена за контрактом на півроку головою Держпродспоживслужби в жовтні 2020 року на позачерговому засіданні Кабміну. 

Юлія Кір'янова

kirjanova.jpg (82 KB)

Куди: «Смарт-Холдинг»

Посада: Генеральний директор

У межах трансформації корпоративної бізнес-моделі та вдосконалення корпоративного управління в інвестиційній групі SMART HOLDING відбулися організаційні та кадрові зміни.

Генеральним директором «Смарт-Холдинг» (Україна) призначена Юлія Кір'янова, яка раніше обіймала посаду Першого заступника генерального директора, директора з фінансів товариства.

У 1998 р. Юлія Кір'янова закінчила Національну академію управління при Президентові України (бакалавр фінансів). У 2008 р. отримала ступінь MBA в The Open University (Мілтон-Кейнс, Великобританія).

Працювала на різних позиціях в дочірньому банку ING Bank (The Netherlands) в Україні, менеджером казначейства компанії «Систем Кепітал Менеджмент», фінансовим директором «Девелопмент Констракшн Холдинг», фінансовим директором і першим заступником генерального директора «Смарт-Холдингу».

Лідія Озерова

ozerova.jpg (42 KB)

Куди: Syngenta

Посада: Керівник підрозділу з захисту рослин

Лідія Озерова перейшла з Bayer у компанію Syngenta в Україні на посаду керівника підрозділу з захисту рослин з липня 2021 р.

За інформацією, вказаною в профілі Лідії Озерова на LinkedIn, у Bayer вона займала посаду  регіонального керівника підрозділу Bayer Crop Corn (з виробництва кукурудзи) в країнах в EMEA (Europe, the Middle East and Africa).

«Я дякую команди Bayer/Monsanto за більш ніж 13 років спільної роботи, фантастичний досвід, професійний і особистісний ріст і успіх. Дякуємо за поділ основних цінностей, створення інновацій, поліпшення життя людей і лідерство в сільськогосподарській практиці. Я відкриваю свою професійну главу і дивлюся вперед!», — прокоментувала вона на сторінці LinkedIn.

Лідія Озерова зазначила, що всі комунікації зі ЗМІ з приводу переходу на нову посаду будуть тільки у жовтні.

З липня 2016 р. Лідія Озерова займала посаду генерального директора Monsanto в Україні. 

Згідно з профілем LinkedIn, з липня 2019 по липень 2020 року була на посаді керівника напряму стратегії по промисловим культурам у Bayer в країнах EMEA. З липня 2020 по липень 2021 р займала позицію регіонального керівника підрозділу Bayer Crop Corn у країнах EMEA.

Філ Хьюз

Куди: Viterra

Посада: Виконавчий директор в Австралії і Новій Зеландії

Компанія Viterra призначила Філа Хьюза на посаду виконавчого директора в Австралії і Новій Зеландії (ANZ).

Раніше він обіймав посаду генерального менеджера з торгівлі в ANZ. У Viterra працює вже 15 років і з 2014 р. очолює маркетингову діяльність в регіоні. До цього Філ також працював в офісі Viterra в Сінгапурі, керуючи маркетинговими операціями в Азії.

Роман Косинський

kosynskyi.jpg (34 KB)

Куди: Державна служба з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів

Посада: Заступник голови

На посаду заступника керівника Держпродспоживслужби Романа Косинського призначили 26 серпня.

Про Романа Косинського відомо, що в період з 2017 по 2019 рр. він займав посаду голови правління «ДАК Автомобільні дороги України».

З травня 2020 був головою Ради правління Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в Київській області.

Звільнення

Тім Краузе

Тім Краузе оголосив про свій відхід у відставку після 13 років роботи в компанії Viterra. Він обіймав посаду виконавчого директора Viterra в Австралії і Новій Зеландії.

У компанії зазначили, що під керівництвом Тіма Краузе компанія Viterra перетворилася в одну з провідних сільськогосподарських мереж в регіоні ANZ і є провідним постачальником послуг такого роду в Південній Австралії.

«Лідерські якості Тіма стали у нагоді не тільки для нашого бізнесу, а й для розвитку австралійської сільськогосподарської галузі в цілому. Я хотів би подякувати йому за внесок в наш бізнес, зокрема, за його прихильність підтримці виробників в усьому регіоні і за те, що він демонструє лідерство в області безпеки і щиру турботу про наших колег», — прокоментував головний виконавчий директор Viterra Девід Маттіске.

Іван Юрик

Кабмін звільнив Івана Юрика з посади виконуючого обов'язки голови правління УЗ.

З червня 2018 по червень 2019 роки вын був членом наглядової ради «Укрзалізниці», а з червня 2019 р. по 15 квітня 2020 рр. — член правління «Укрзалізниці».

З 16 квітня 2020 по серпень 2021 року — виконуючий обов'язки голови правління «Укрзалізниці».

Ярослав Гордієнко

Трейдінгова компанія MIMIER TRADE розіслала лист контрагентам, у якому повідомила, що директор Ярослав Гордієнко звільнений з посади і підозрюється в шахрайстві. 

«Шановні панове, справжній «Мімьер Трейд» повідомляє, що Ярослав Гордієнко звільнений з посади директора, члена Ради Правління з 31.07.2021 р, він позбавлений права представляти інтереси компанії Міміер Трейд і позбавлений довіри компанії», — йдеться в листі. 

Відзначається, що всі підписані та погоджені Ярославом Гордієнко угоди не мають юридичної сили. Компанія просить звертатися учасників ринку, якщо такі ситуації виникли. 

«Ярослав Гордієнко підозрюється в порушенні всіх стандартів етики, чесності та в шахрайстві і має доступ до ел. адрес, доменів, а саме до всіх е-майл@mimiertrade.com, які в даний час контролюються ним й іншими особами, які не мають відношення до компанії», — стверджують в «Мімьер Трейд». 

Артем Лисак

Артем Лисак пішов з посади керівника відділу харчування і непестицидних продуктів компанії Agrii Ukraine.

«За дев'ять років роботи в компанії хочу подякувати всім, хто йшов поруч, партнерів і колег. Разом ми досягали нових висот, втілювали в життя неймовірні проекти, вчили і навчалися. Оточували себе успішними людьми і були лідерам своєї справи! Компанія за цей період — турбулентності та змін, трансформувалася в провідного лідера галузі сервісів і комплексних рішень для агровиробників», — прокоментував він для Latifundist.com.

За інформацією, вказаною в профілі Артема Лисака на LinkedIn, у компанії Agrii Ukraine він працював з р. по менеджера по роботі з ключовими клієнтами в цій компанії.

Віталій Коверник

Компанія Corteva Agriscience оголоcила, що Віталій Коверник з 9 серпня 2021 року залишає посаду комерційного директора компанії з особистих причин.

«Ми високо цінуємо та дякуємо Віталію за його вагомий внесок в розвиток Corteva Agrisciencе, зокрема, успішне впровадження мультиканальної мультибрендової стратегії, яка дозволила компанії розширити присутність на українському ринку. Ми з розумінням та повагою ставимося до рішення Віталія, і бажаємо йому успішного продовження розвитку кар’єри»,  — прокоментував керівник бізнесу Corteva Agriscience в Східній Європі Сергій Харін

Віталій Коверник працював в команді Corteva Agriscience Україна з 1 червня 2020 року. Він очолював команди з продажів насіння та ЗЗР, а також відповідав за роботу з ключовими клієнтами та розвиток бізнесу. 

«Моє рішення рухатися далі пов’язане з особистими обставинами, і я буду радий можливостям співпраці з Corteva Agriscience в нових напрямках. Я вірю в успішність стратегії, яку Corteva впроваджує на світовому і українському ринку зокрема», — підкреслив Віталій Коверник.

Геворг Хачатрян

У серпні стало відомо, що агрохолдинг AGR Group залишив начальник земельного відділу кластера «Чернігів» Геворг Хачатрян. 

Сергій Хаблак

Про те, що Сергій Хаблак пішов з посади начальника відділу впровадження та моніторингу технологій рослинництві холдингу A.GR Group стало відомо в кінці серпня. У компанії працював з червня 2019 п. Має ступінь доктора біологічних наук.

Олексій Рогов

Олексій Рогов йде з посади директора з маркетингу «Володимир-Волинської птахофабрики»

«Мені пощастило потрапити в неймовірну команду захоплених однією метою і одними цінностями людей, виростити маркетинг в компанії разом з вами і керувати ним протягом 7-ми з половиною років. Мені дуже приємно, що за час моєї роботи компанія збільшила виробництво в два рази і входить в 4-ку найбільших підприємств галузі, за цей час відкрилося 3 нових представництва і тепер їх 8, таким чином «Володимир-Волинська птахофабрика» перетворилася з локального бізнесу в національного виробника», — наголосив Олексій Рогов.

Він додав, що дане рішення йому далося не легко. Але бажання розвиватися було сильніше і незабаром він стане частиною нової команди і нового проекту.

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна