АгроПризначення у листопаді від Latifundist.com

У останній місяць осені кадрові перестановки відбулися у агрохолдингу МХП, «Державній продовольчо-зерновій корпорації України», Торгово-промисловій палаті України, а також в компаніях AgriCensus, Barva Invest. Де і коло звільнили у агросекторі також розповів Latifundist.com у новому матеріалі «Аграрні призначення 2020: Листопад».

Олексій Безуглий

bezuglyj-aleksej.jpg (295 KB)

Куди: МХП

Посада: Директор департаменту маркетингу

У листопаді на посаду директора департаменту маркетингу агрохолдингу МХП призначений Олексій Безуглий.

«Більше двох місяців ми працювали над пошуком керівника, який очолить напрям маркетингу і разом з командою працюватиме над трансформацією МХП. Як ми переконалися, для нас важливі не тільки напрямок, в якому ми рухаємося, а й швидкість. Тому нового ТОП-гравця в команду маркетингу ми вибирали виважено і ретельно», — прокоментував призначення віце-президент з організаційної ефективності і управління персоналом Андрій Булах.

Олексій Безуглий має більше 18 років досвіду на ринку FMCG, 15 з яких — на керівній посаді. Вніс великий внесок у розвиток компаній «Оболонь», «КОНТІ» , Beverage Trading Company, Biosphera Corporation та ін. Вивів на ринок більше 5 успішних брендів напоїв.

«Щасливий приєднатися до команди МХП в період трансформації. Розвиток брендів з високою доданою вартістю, які будуть необхідними і корисними для наших клієнтів, — це мій основний пріоритет», — зазначив Олексій Безуглий.

Андрій Власенко

Andrey_Vlasenko.jpg (16 KB)

Куди: «Державна продовольчо-зернова корпорація України» (ДПЗКУ)

Посада: Тимчасово виконуючий обов'язки голови правління

На посаду тимчасово виконуючого обов'язки голови правління ДПЗКУ екс-депутат облради від «Батьківщини» Андрій Власенко призначений 11 листопада. Відповідне розпорядження було прийнято на засіданні Кабміну. З 2018 року Андрій Власенко був директором ДП «Укрліктрави». У жовтні цього року звільнений з займаної посади.

У повідомленні Міністерства економіки за 26 жовтня зазначається, що звільнення відбулося «на основі службового розслідування, інформації про незадовільний фінансово-господарський стан підприємства, а також у зв'язку з неналежним виконанням службових обов'язків». На момент його звільнення загальний податковий борг підприємства становив 12 млн грн. Але через час дане повідомлення з сайту міністерства було видалено. Вже 6 листопада Андрія Власенко призначили в.о. заступника голови правління ДПЗКУ.

Ольга Трофімцева

trofimtseva.JPG (189 KB)

Куди: Торгово-промислова палата України

Посада: Радник президента ТПП України з питань міжнародних зв'язків

Про своє призначення на посаду радника президента Торгово-промислової палати України з питань міжнародних зв'язків Ольга Трофімцева повідомила на сторінці в Facebook.

«Спасибі Геннадію Чижикову за його активну і завжди виважену позицію як Президента ТПП України, за довіру і можливість посилити вітчизняну палату моїм досвідом і енергією для ще більш активного і успішного налагодження ділових відносин українських підприємців з бізнесом по всьому світу... У сфері АПК список стратегічно важливих і невідкладних завдань досить об'ємний, тому я буду рада стати корисною колегам не тільки в ТПП України, а й в регіональних палатах для їх більш ефективного виконання», — зазначила Ольга Трофімцева.

Нагадаємо, з лютого по серпень 2019 року Ольга Трофімцева виконувала обов'язки Міністра аграрної політики та продовольства України. До цього з 2016 року була заступником Міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції. У червні 2020 р стало відомо, що вона призначена директором з розвитку «Епіцентр Агро». Але довго на цій посаді не затрималася.

Вікторія Блажко

blazhko-viktoriya.jpg (61 KB)

Звідки: AgriCensus

Куди: Argus Media

Посада: редактор 

Про те, що Вікторія Блажко покинула посаду редактора з основною спеціалізацією на ринку соняшникової олії компанії AgriCensus, стало відомо в жовтні. У листопаді на своїй сторінці в Facebook вона повідомила про нове місце роботи — редактор в Argus Media.

Вікторія закінчила ХНУ ім. В.Н. Каразіна за спеціальністю «Економіст-міжнародник і перекладач».

Богдан Костецький

kostetskyi.jpg (29 KB)

Куди: Barva Invest 

Посада: Партнер (Соакціонер)

У листопаді стало відомо, що  Богдан Костецький став соакціонером в компанії Barva Invest. У коментарі Latifundist.com він зазначив, що в Barva Invest ставить перед собою наступні цілі:

  • надання українським учасникам ринку виробництва і торгівлі зерновими та олійними культурами професійної підтримки у формуванні ефективної торгової стратегії;
  • управління торговими позиціями для с/г виробників;
  • управління ризиками із застосуванням хеджування;
  • уявлення індивідуальних консультацій, аналітичних досліджень і прогнозування кон'юнктури ринку.

З грудня 2019 до березня 2020 р. Богдан Костецький займав посаду глави комерційного департаменту «Державної продовольчо-зернової корпорації України» (ДПЗКУ). До цього працював менеджером із закупівель (січень 2013-квітень 2019 роки.) в Glencore Agriculture Ukraine і комерційним директором по олійним і зерновим культурам Бунге Україна і Росія (червень-грудень 2019 р).

Агрозвільнення

Олександр Попов

Звідки: «Морський торговельний порт (МТП) «Чорноморськ»

Посада: Директор

18 листопада Міністерство інфраструктури України своїм указом відсторонило Олександра Попова від управління «Морським торговим портом (МТП) «Чорноморськ». Місцеві ЗМІ повідомляли, що в порту була призначена перевірка фінансово-господарської діяльності.

Обов'язки директора ДП «МТПЛ» були покладені на Ігоря Шевченка, в.о. заступника директора з розвитку — начальника спеціалізованого поромного комплексу.

Нові вакансії