Аграрій розповів про створення робочих місць та стримання трудової міграції

Керівник підприємства «Дунайський Аграрій‎»‎ Роман Дяжук на аграрній бізнес-конференції OK Agro зазначив, що компанія надає робочі місця і 200 українців не поїхали на заробітки.

Про це йдеться у матеріалі Latifundist.com 6 порад для агробізнесу: не сотвори собі рейдера, підживлюй розумно, постійно навчайся.

«Ми дбайливо ставимось до землі. Але важливим моментом, окрім органіки, є люди. Наша компанія стримує трудову міграцію: 200 людей не поїхали на заробітки, а це ж і їхні сімʼї залишаються в Україні», — пояснив Роман Дяжук.

За словами Романа Дяжука, щоб створити робочі місця, компанія розвиває багато напрямків, навіть якщо вони не дуже прибуткові. Наприклад, персик, нектарин, гарбуз збирається вручну.

«Роботи навряд чи зможуть це виконувати в найближчі 20 років. Рекомендую іншим аграріям створювати нові проєкти для місцевості, де ви працюєте, задля попередження відтоку людей‎ з України», — додав Роман Дяжук.

Підприємство «Дунайський Аграрій‎» має 2 тис. га  землі під органічним землеробством. Роман Дяжук займається вирощуванням 70 культур: від зернових і технічних культур, до персиків, кавунів, слив, сочевиці, лікарських трав і не тільки. Його підприємство сертифіковано за всіма стандартами ЄС, США, Канади, Швейцарії й ряду інших країн.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна