Зарплата працівників Західного Бугу зросте на 15%

Заробітна плата працівників компанії «Західний Буг» у 2022 р. зросте у середньому на 15%. 

Про це йдеться на офіційному сайті компанії.

«Персонал компанії — це з одного боку одна з найбільших витрат, з іншого — мабуть один найголовніших її активів. Наша команда — це понад 500 працівників, з яких кожен на своїй ділянці вносить вагому частку для досягнення спільного результату», — йдеться у повідомленні.

У 2021 році було змінено організаційну структуру підприємства. Утворено окрему службу із приймання та переробки зерна, службу рільництва, яка включає напрямок агрономії та інженерії. Розширено агрономічну службу та службу корпоративного управління. 

Основними завданнями на 2022 рік в сфері роботи з персоналом компанії є розвиток і мотивація. Для цього організоване навчання по всіх напрямках роботи.

«Ми збільшили штат працівників, які займаються навчаннями на постійній основі, що дасть можливість надавати послуги в наступному році і зовнішнім клієнтам. Плануємо вдосконалювати мотиваційну схему, щоб вона виконувала такі функції, як спрямування працівників на досягнення цілей компанії, а також забезпечення справедливого розподілу винагороди між працівниками відповідно до їх вкладу в загальний результат. Зокрема, особливу увагу в схемі мотивації буде спрямовано на досягнення показників врожайності», — зазначили у компанії.

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна