Власник підприємства Індичка розказав про розв'язання проблеми дефіциту кваліфікованих кадрів

Засновник і власник підприємства «Індичка» Дмитро Сидоренко заявив, що у компанії існує дефіцит кваліфікованих кадрів, тому фахівців намагаються навчати і розвивати самостійно.

Про це йдеться у матеріалі Latifundist.com «Своя Індичка, або Виробництво м'яса індички на Сумщині».

Наразі на підприємстві «Індичка», яке розташоване в селі Кровна Сумського району, працює близько 300 осіб.

«У нас є приклади співробітників, які їхали на заробітки за кордон, а потім поверталися з розумінням, що гроші — не головне. Змінювалася система цінностей, люди хочуть бути поруч з рідними. А гроші можна заробити і в Україні, головне — бажання. Адже сьогодні Україна — це країна можливостей, просто у нас багато ледачих людей», — пояснив Дмитро Сидоренко.

Власник наголосив важливості питання безпеки. Наприклад, співробітникам підприємства «Індичка» заборонено тримати птицю в домашньому господарстві. Працівники приймають душ і переодягаються перед тим, як увійти в пташник. Весь транспорт, який в'їжджає на територію, проходить санітарну обробку. Під час пандемії на підприємстві вжили додаткових заходів безпеки: ввели масочний режим і обов'язковий температурний скринінг, організували окремий трансфер для співробітників.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна