МХП не скорочуватиме штат співробітників через коронавірус — Косюк

Голова правління агрохолдингу МХП  Юрій Косюк у зв'язку з карантином провів щорічну зустріч зі співробітниками компанії онлайн.

Про це повідомляє прес-служба компанії в Facebook.

« Режим карантину ввів обмеження на проведення масових заходів. Але ми вирішили не скасовувати щорічну зустріч команди МХП з Юрієм Косюком і вперше провели її в онлайн-форматі! Модератором виступив заступник голови правління та директор з організаційної ефективності та управління персоналом МХП Андрій Булах», — зазначили в компанії.

Під час онлайн-зустрічі СЕО МХП розкрив своє бачення 3 основних напрямків:

  • Нова реальність. Виклики.

  • Результати компанії за 2019 р.

  • Цілі і ключові результати компанії МХП на 2020 р.

За словами Юрія Косюка, незважаючи на ризики, з якими зіткнувся агрохолдинг у зв'язку з поширенням коронавірусу, підприємства групи МХП працюють у штатному режимі, запровадивши додаткові заходи безпеки.

Вакансії компанії

Він також вказав, що у холдингу не планується ніяких скорочень у зв'язку з пандемією коронавірусу, а також не будуть відправляти співробітників компанії у неоплачувану відпустку.

«Окрему увагу ми приділяємо людям із зони ризику та впроваджуємо всі можливі заходи для зниження негативних наслідків пандемії для наших співробітників. У випадку зараження COVID-19, МХП покриє всі витрати наших співробітників на лікування», — заявив голова правління МХП.

Також Юрій Косюк анонсував, що формат онлайн-відповідей на запитання співробітників стане регулярним.

«Юрій Косюк вкотре наголосив, що люди — найголовніше надбання холдингу. МХП і надалі забезпечуватиме розвиток, гарні умови праці, конкуренту заробітну плату та високі соціальні стандарти для всієї команди МХП. Він подякував кожному співробітнику за роботу, особливо тим людям, які задіяні на виробництві, бо саме вони сьогодні підтримують продовольчу безпеку країни», — йдеться у повідомленні.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна