Потенційні місця роботи — випуск 5

П'ятий випуск рубрики «Потенційні місця роботи» присвячений змінам в таких компаніях, як DCH, ХТЗ, НІБУЛОН, Ягідки, Ag Growth International (AGI) і Кернел. Як завжди тримаємо руку на пульсі змін і розкажемо про потенційні місця роботи. 

Група DCH Олександра Ярославського в 2020 р. на території Харківського тракторного заводу (ХТЗ) почне будівництво індустріального і технопарку «Екополіс ХТЗ».

За темою: вакансії компанії ХТЗ

У структуру «Екополіса ХТЗ» увійдуть індустріальний парк, технопарк, розподільний центр для онлайн-торгівлі, бізнес-інкубатор, акселератор для стартапів, логістичний комплекс, торговий кластер, дослідний центр, освітній центр, медцентр і агротехнічний кластер. Чинне виробництво ХТЗ буде функціонувати на цій території теж.

Читати за темою: На території ХТЗ в 2020 р почнеться будівництво індустріального технопарку

На базі сільськогосподарського виробничого кооперативу «Ягідки» в Київській області, який спеціалізується на вирощування лохини і продає ягоди під торговою маркою BigBlue, створений перший органічний розсадник лохини BigGreen.

За темою: вакансії Київської області

Компанія «НІБУЛОН» ввела в експлуатацію новий комплекс з приймання, зберігання і відвантаження сільгосппродукції в смт. Хмільник Вінницької області.

За темою: вакансії Вінницької області

Комплекс забезпечує технологічні процеси з зерновими, зернобобовими і олійними вантажами, а саме прийом, зберігання і відвантаження їх на залізничний транспорт.

«Ми побудували нове підприємство з дотриманням всіх будівельних і технічних вимог за 3 місяці. Комплекс має в своєму складі 8 зерносховищ загальною ємністю для зберігання на 4 тис. т, норійну вежу з потужним очисним і транспортним устаткуванням, пункт розвантаження автотранспорту з завальної ямою, автомобільні та залізничні ваги, підземну транспортну галерею і надземні транспортні естакади для завантаження продукції в залізничний транспорт», — відзначили в компанії.

Працює на підприємстві та виробничо-технологічна лабораторія, оснащена сучасним обладнанням, приладами і високоточними засобами вимірювань для визначення показників якості сільгосппродукції.

Читати за темою: НІБУЛОН ввів в експлуатацію новий комплекс зі зберігання та відвантаження сільгосппродукції

Канадська компанія Ag Growth International (AGI) виграла два тендери на поставку елеваторного обладнання для «Трансгрейнтермінал» компанії «Кернел» в Чорноморському морському порту.

За темою: вакансії компанії Кернел

AGI поставила транспортні системи заводу Hi Roller продуктивністю 2 тис. Т / год. За словами представників AGI, це обладнання - одне з високопродуктивних на ринку Європи.

Крім того, AGI стала переможцем у другому тендері на поставку силосів і транспортного устаткування. На терміналі передбачено будівництво ємностей загальною потужністю близько 54 тис. Т, а також перевалочні обладнання (конвеєри, норії) потужністю від 250 до 1,000 т/год.

Транспортное оборудование компании AGI

Читати за темою: AGI поставила обладнання для нового терміналу Кернел

Китайські інвестори побудують на Тернопільщині завод по глибинної переробки кукурудзи. Сума інвестицій в завод по переробці кукурудзи складе $ 200 млн.

За темою: вакансії Тернопільської області

«Сьогодні (21 листопада - прим. ред.) продовжили переговори з китайською компанією про будівництво нового високотехнологічного заводу в нашому індустріальному парку Chortkiv-West», — зазначив Володимир Шматько.

За його словами, на заводі буде здійснюватися глибинна переробка кукурудзи: виробництво фруктози, лізину, глутамінової кислоти.

Площа першої орендованої ділянки, необхідної під забудову, — 15 га. Крім того, в майбутньому розглядається будівництво ще двох заводів.

За темою: вакансії в сфері рослинництва

Читати за темою: Потенційні місця роботи — випуск 4

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна