Великі аграрні компанії — одні з кращих роботодавців — думка

Категорійний менеджер з гербіцидів Corteva Agriscience Галина Радзіцька зазначила, що у багатьох країнах світу, включаючи Україну, великі аграрні компанії є одними з кращих роботодавців, які забезпечують своїх працівників хорошими зарплатами, великими соціальними пакетами, можливостями для розвитку та кар’єрного росту.

Про це йдеться на epravda.com.ua.

За словами Галини Радзінської, стрімке зростання кількості населення у світі веде до збільшення потреб людей у продуктах харчування, а тому і в потребі більшої кількості спеціалістів, що задіяні в сільському господарстві.

«‎Фахівці сільського господарства різних напрямків завжди були затребувані на ринку. І навіть у період кризи, коли більша частина компаній інших галузей скорочувала своє виробництво та працівників, то аграрний бізнес працював у тому ж режимі», — йдеться у повідомленні.

Окрім того, якщо раніше робота в агросекторі вважалась важкою фізично, наразі цифрові агрорішення, моніторинги за допомогою дронів, онлайн-додатки дозволяють віддалено оцінювати значну кількість процесів та іноді відмовитись від візитів у поля.

Свіжі вакансії в агросфері

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна