Ukrlandfarming привертає молодих працівників на свої підприємства

Олександр Колодяжний, директор компанії «Агро-Край» зазначає, що молодь зацікавлена залишатися в селі і працювати там за гідну зарплату. Це підтверджує той факт, що близько 90% співробітників підприємства це місцеві жителі. 

combain-agrorobota.jpg (155 KB)

Такі спеціалісти зацікавлені отримувати лише спеціальну освіту для роботи в цій сфері та пов'язати все своє життя з роботою в агро. 

«Цього року до нас прийшло дуже багато молоді, можливо, вони не такі досвідчені, їм є чому вчитися. Швидше за все, це фінансова сторона, за допомогою якої наша компанія надає такий вплив», — сказав він.
Це стосується таких спеціалістів підприємства, як механізаторів і комбайнерів. Наприклад, в цьому році механізатори могли заробити до 40 тис. грн на місяць.

Підприємство «Агро-Край», що входить в Ukrlandfarming, має свою систему мотивації — премії можна отримати від виробітку, а також до ставлення до техніки і продуктивність працівника. 

Крім того, компанія виділяє від 3,5 до 4 млн грн на заходи соціальної відповідальності: будування доріг, буріння свердловин, спонсорство шкіл, клубів і т.д.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна