У Тайтен Машинері Україна відбулися зміни у керівному складі

З 1 вересня 2021 року генеральним директором «Тайтен Машинері Україна» призначено Хайко А. Крайзеля.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Хайко має більш ніж 20-річний глибокий досвід роботи у сферах стратегії та розвитку бізнесу, продажів та післяпродажного управління у промисловій галузі. Також він працював у Німецькій групі компаній «Цепелін ГМБХ», у Росії, Вірменії, центральній Азії та з 2014 року — на посаді генерального директора в Україні зі штатом більше 550 співробітників.

Хайко має диплом Executive-MBA з Школи менеджменту Kellogg, Northwestern University (США) та Вищої школи менеджменту ім. Отто Бейсгейма м. Дюссельдорф, ФРН. У 2020 році Хайко було обрано Президентом Німецько-Української промислово-торгівельної палати.

Манфред Шпендір, який раніше обіймав посаду регіонального директора підрозділу Україна-Румунія, сконцентрується на розвитку румунського підрозділу «Тайтен Машинері». 

Віталій Гузієватий, який раніше обіймав посаду генерального директора «Тайтен Машинері Україна», перейшов на посаду директора з розвитку бізнесу і продовжить розвивати торгівельну мережу, а також більше сфокусується на покращенні внутрішніх процесів у компанії.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна