У Мелітополі знайшли повішеним співзасновника компанії Олком

У Мелітополі 8 жовтня знайшли повішеним засновника й керівника МЖК «Південний», власника ТМ «Молочна ріка» Євгена Куценко, який був одним із співзасновників компанії «Олком».

Про це повідомляє видання «РІА-Мелітополь».

Прессекретар поліції Запорізької області Олена Лебединська у коментарі fakty.ua підтвердила факт самогубства.  

Як пише НВ, активи сім'ї Куценко оцінювалися в різні роки від $39 до $151 млн. У 2013 році подружжя почало шлюборозлучний процес і розділ майна. Пізніше компанія «Олком» припинила свою діяльність, всі його працівники і активи були переоформлені на МЖК «Південний», створений у грудні 2017 р. Євгеном Куценко.

Відзначається, що останнім часом у бізнесмена виникли проблеми з бізнесом і молокозавод виявився на межі закриття.

Згідно з даними Реєстру судових рішень, за результатами перевірки МЖК «Південний» директор підприємства скоїв правопорушення в частині ведення бухгалтерського обліку, а саме заниження доходу від будь-якої діяльності (за вирахуванням непрямих податків), визначений за правилами бухгалтерського обліку на загальну суму 5,4 млн грн. Крім того, занижені задекларовані показники звіту про фінансові результати на суму 2,57 млн грн не відображені в доході суми кредиторської заборгованості. Суд визнав директора МЖК «Південний» винним у скоєнні адміністративного правопорушення і наклав штраф.

Редакція AgroRobota.com.ua висловлює співчуття рідним і близьким Євгена Куценко.

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна