У DLG призначили нового генерального директора департаменту виставок

Німецьке сільськогосподарське товариство (DLG) призначило новим керівником департаменту виставок Тобіаса Айхберга. Він змінить на цій посаді Пітера Гротхеса, який піде у відставку 31 липня.

Про це пише Traktorist.ua.

З 1 травня 2021 року 52-річний Тобіас Айхберг обійняв посаду генерального директора департаменту виставок франкфуртської компанії DLG та DLG Service GmbH. 

banner-traktorist.jpg (108 KB)

Тобіас Айхберг має 25-річний досвід роботи у сфері міжнародних сільськогосподарських технологій та всесвітніх виставок. Він працював на різних керівних посадах в галузі сільгосптехніки та комерційного транспорту. З 2004  р. по 2008 р. керував проєктом Agritechnica, а потім працював стратегічним консультантом на міжнародних виставках. 

«Ми раді, що в особі Тобіаса Айхберга ми отримали не лише досвідченого експерта в галузі міжнародного виставкового бізнесу, але й експерта в області контенту, пов'язаного з сільськогосподарським і продовольчим сектором, а також з сільськогосподарськими технологіями», — наголосив виконавчий директор DLG Райнхард Грандком.

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна