У Danone призначили нового голову ради директорів

Рада директорів компанії Danone прийняла рішення про усунення Еммануеля Фабера (Emmanuel Faber) з поста голови Ради директорів і генерального директора.

Про це пише Latifundist.com.

Новим головою Ради директорів Danone був призначений Жиль Шнепп (Gilles Schnepp).

«Рада директорів і я хочемо подякувати Еммануелю Фаберу за його лідерство і значний внесок в розвиток Danone з 1997 року і з 2014 року в якості генерального директора, а потім голови ради директорів і генерального директора. Його бачення і відданість One Health випереджає галузь і забезпечило компанії Danone статус світового лідера в галузі сталого розвитку. Він залишає Danone з сильною платформою для прискорення і зростання», — прокоментував Жиль Шнепп.

Також Рада директорів ухвалила рішення призначити Веронік Пенхіенаті-Босетту ( Véronique Penchienati-Bosetta) (наразі обіймає посаду головного виконавчого директора з міжнародних справ) і Шейна Гранта (Shane Grant) (наразі головний виконавчий директор по Північній Америці) для спільного керівництва бізнесом, поки йде пошук нового генерального директора. 

«Для мене велика честь бути призначеним головою правління компанії Danone у цей важливий для компанії час. Я поважаю історію компанії Danone і її внесок в розвиток суспільства завдяки її провідним світовим виробникам здорової їжі і напоїв, а також її прихильність принципам сталого розвитку. Пріоритетом Ради директорів зараз є перехід до більш досконалого управління. Це означає прискорення процесу найму нового генерального директора, в той час як Веронік і Шейн продовжують керувати бізнесом в цей період», — зазначив  Жиль Шнепп.

Читати також: АгроПризначення у лютому від Latifundist.com

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна