Ставніцер розповів про плани після звільнення з посади СЕО ТІС

Андрій Ставніцер, після звільнення з посади СЕО компанії «ТІС», став більше цікавитися новою економікою і поступово передає управління компанією до рук незалежного менеджменту.

Про це повідомляє Василь Хмельницький після інтерв'ю з Андрієм Ставніцером у своєму блозі Mc.today.

«Я проінвестував у кілька стартапів, продовжую підбирати те, що мені до вподоби, тому що я був СЕО компанії досить довго. Якщо чесно, я потрапив у пастку власника та зрозумів, що я вже починаю компанії шкодити. Незалежний менеджмент зможе зробити для компанії більше, приділяти більше часу, більше уваги, більше енергії», — пояснив Андрій Ставніцер.

Тому Андрій Ставніцер поступово передає управління зовнішньому найманому менеджменту. Крім цього, керівництво компанії, за словами бізнесмена, зробило низку альянсів з іноземними компаніями. З якими тепер існує домовленість про менеджмент-спліт щодо призначення менеджменту.

Тобто ми переходимо від суто сімейної компанії до компанії з корпоративним управлінням. Це непроста історія, треба важелі влади віддати. Але я це роблю усвідомлено та починаю дивитися на нову економіку», — зазначив бізнесмен.

Незважаючи на це, акціонер зазначає, що після звільнення з посади у нього все одно не вистачає часу.

«Я все одно не відпочиваю, можу займатися бізнесом із іншої точки світу. Не виходить навіть на тиждень вимкнутись, все одно в телефонному режимі працюю, мій телефон весь час зі мною. І, мабуть, моє хобі — це все одно мій бізнес», — додав Андрій Ставніцер.

Також бізнесмен розповів про своє навчання у Стенфорді.

«Їхав туди з таким настроєм — «чого вони мене там навчать?». Повернувся в захваті від викладачів, від групи, від підходу, від кейсів. Це суто прикладна історія. Тебе не вчать жодної теорії, тобі дають конкретні кейси. Безперечно, це був вихід на новий рівень. Моя програма коштувала $78 тис., і це точно того коштувало», — підкреслює бізнесмен.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна