Спекотні агропризначення червня

Пройшов перший спекотний місяць літа і час дізнатися чи такими ж спекотними були агропризначення у червні. Тим паче зміни відбулися у таких компаніях, як «Астарта-Київ», «Епіцентр Агро», а ще безліч державних призначень.

Читати більше: Аграрні призначення 2020: Червень

Ольга Трофімцева

Ольга Трофімцева

Екс-в.о. міністра аграрної політики і продовольства України Ольга Трофімцева призначена директором з розвитку компанії «Епіцентр Агро».

У прес-службі компанії повідомили, що Ольга Трофімцева консультує компанію, а главою холдингу залишається Василь Мороз.

Нагадаємо, що Ольга Трофімцева з вересня 2016 по 2019 рр. була призначена на посаду заступника Міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції, а лютий-серпень 2019 року виконувала обов'язки міністра аграрної політики і продовольства.

Тарас Качка

Тарас Качка

Заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тарас Качка був обраний віце-головою Міжнародної зернової ради на майбутній сезон.

Читати більше: Тарас Качка став віце-головою Міжнародної зернової ради

«Україна отримала додатковий голос в підтримку українського зерна на міжнародній арені. УЗА є давнім партнером IGC, міжурядової організації зусилля якої спрямовані на співпрацю в сфері торгівлі зерном, сталий розвиток та відкритість світового ринку зерна», — йдеться у повідомленні про назначення.

Раніше Тарас Андрійович працював в.о. президента Американської торгової палати в Україні, віце-президент зі стратегічного розвитку Американської торговельної палати в Україні, а останнім місцем роботи було призначення заступником міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства, торговим представником України.

Роман Лещенко

Роман Лещенко

Уряд призначив уповноваженого президента із земельних питань Романа Лещенка на посаду голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру.

У травні уряд звільнив з посади голови Держгеокадастру Дениса Башлика. На посаду т.в.о голови Держгеокадастру призначили Юлію Мороз, яка до того обіймала посаду першого заступника голови зазначеної служби. 

Читати більше: Роман Лещенко призначений головою Держгеокадастру

До призначення займався аграрним консалтингом, а також у 2019 році був призначений уповноваженим уряду із земельних питань. 

Михайло Поплавський

Михайло Поплавський

12 червня 2020 року на 26 з'їзді «Аграрної партії України» Михайла Поплавського офіційно обрали головою АПУ.

«Крім того, на засіданні Президії Політичної ради Партії, яке передувало З'їзду, ухвалено рішення про скликання конференції Львівської регіональної організації для обрання нового керівництва цієї організації», — йдеться у повідомленні.

Читати більше: Поплавський офіційно став головою Аграрної партії

Також були обрані нові заступники глави АПУ: Інна Костиря, Юрій Крутько і Володимир Євдокимов.

Віталій Боговін

Віталій Боговін

Віталій Боговін, який раніше був одним із співвласників групи компаній BKW Group, був офіційно призначений на посаду голови Запорізької ОДА.

Віталія Боговіна представив перший заступник голови Офісу президента України Сергій Трофимов. Він зазначив, що новий голова Запорізької ОДА є успішним аграрієм і енергійною людиною.

«Для мене честь очолити область, де я живу і працюю. У той же час, я розумію, які очікування щодо моєї діяльності у Президента України, Кабінету міністрів і жителів нашої області. Я відчуваю відповідальність за те, як повинен жити мій рідний край. Я готовий до цієї відповідальності. Тому я буду втілювати програму з розвитку нашої області, яка, впевнений, може стати стартапом і прикладом для всіх областей України», — прокоментував Віталій Боговін.

Читати більше: Віталія Боговіна офіційно призначили головою Запорізької ОДА

Валерій Павленко

Валерій Павленко

Керівник департаменту закупівель і логістики Валерій Павленко 22 червня 2020 р. залишить свою посаду та завершить роботу в агропромхолдингу «Астарта-Київ».

Згідно з повідомленням, Валерій Павленко буде працювати в іншому бізнесі.

Читати більше: У Астарті оголосили про кадрові зміни в департаменті закупівель і логістики

Валерій пропрацював у цьому відділі протягом 5 років, до цього він працював у Mondelēz International, Sandoz та інші. 

Бажаємо успіху нашим героям червневого випуску АгроПризначень!

Свіжі вакансії агробізнесу

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна