Різниця між данським й українським свинарством — менеджмент — думка

Керівник підприємства Богдан Бандрівський «Угринів Еко Ферм» зазначив, що головна різниця між данським й українським свинарством — менеджмент.

Про це йдеться у матеріалі Kurkul.com.

На його думку, необхідні висококласні фахівці, які здатні виконувати поставлені завдання і розуміють чому вони знаходяться тут.

«Тому, хто в нас купує генетику, ми безкоштовно навчаємо їхніх спеціалістів. Вони працюють на нашому виробництві й бачать наочно, як ми досягаємо результатів. Ми — відкрите підприємство і не приховуємо нічого. Навпаки, готові до того, щоб інші підприємства нам задавали темп і ставили нові виклики. Адже всі ми разом працюємо на один результат», — пояснив Богдан Бандрівський.

Підприємство «Угринів Еко Ферм» було засновано у 2015 р. і наразі має 2050 свиноматок із середнім приплодом 15 поросят, власний комбікормовий завод, елеватор. Також керівництво задумується про власну переробку.

«Правильне бачення інвесторів у розвитку свинарства на Львівщині дало можливість «Угринів Еко Ферм» створити високотехнологічне підприємство. Грамотно підібрана генетика, збалансовані рецепти кормів, своєчасні закупки сировини, гарні умови по утриманню тварин, менеджмент та мотивація працівників тощо, дають можливість розкрити на 100% генетичний потенціал тварин та отримати високу рентабельність підприємства», — додав незалежний консультант, ветеринарний лікар Олег Сковронський.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна