Принц Чарльз закликав безробітних британців збирати врожай

Принц Чарльз приєднався до кампанії #PickforBritain і закликав британців, які залишилися без роботи, допомогти в збиранні врожаю в цьому сезоні. За його словами, у наступні місяці в Британії виникне необхідність в тисячах робочих для збору врожаю.

Про це повідомляється на офіційній сторінці королівської сім'ї Британії в Facebook.

«У цей нестабільний час, звична для нас рутина і в цілому спосіб життя змінюються. Сільське господарство і продовольча сфера не виняток. Якщо ми хочемо зібрати урожай британських фруктів і овочів, то нам знадобиться армія робочих рук», — прокоментував принц Чарльз.

У своєму зверненні він зазначив, що продовольство «не виникає саме по собі» — його виробляють аграрії. Урожайна кампанія триватиме до початку осені, і будуть потрібні люди, щоб не втратити урожай Британії.

«Я часто чую «сезонні робітники — роботяги». Я навіть не сумніваюся, що робота буде рутинною і напруженою. Але неможливо її недооцінювати, особливо на піку глобальної пандемії. Ви зможете зробити важливий внесок в національні зусилля. Тому я закликаю вас — збирайте для Британії», — заявив принц Чарльз.

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна