Президент AVA Group розповів про мінімізацію людського фактору в тваринництві

Президент AVA Group Максим Шевчук заявив, що мінімізувати людський фактор на фермах та автоматично збирати всю інформацію можливо за допомогою діджітал-рішень.

Про це йдеться у матеріалі Latifundist.com.

За словами Максима Шевчука, ведення первинної документації, записи, реєстри, спостереження виконують працівники ферми. З різних причин дані в документах можуть спотворюватися. Тому власник або топ-менеджмент може отримувати перекручені операційні дані, за якими потрібно приймати управлінські рішення.

«Два роки тому ми придбали ферму і зіткнулися з цими ж проблемами. Виявилося, що «швець без чобіт». Керівник підприємства готує звіт, показує, як все добре. А насправді бачиш, що в бізнес-плані все «смачно», а в реальності грошовий потік не такий, як хотілося б. Особливо яскраво це виражено сьогодні, коли з-за зростання вартості зернових собівартість вирощування тварин зростає, а ціни на м'ясо не піднімаються через насиченість ринку свинини», — навів приклад Максим Шевчук.

Такі випадки надихнули створити разом з командою розробників систему Profeed, яка дозволяє керувати на фермі такими аспектами, як годування, склади, технологія і час.

profeed.jpg (152 KB)

«В Україні бізнес тільки там процвітає, де власники знаходяться в структурі управління і все тримають під жорстким контролем. Там, де власники стоять віддалено від цього процесу, домогтися добре фінансового результату складно. Тому ми прийшли до розуміння, що потрібна третя сила, яка мінімізує людський фактор та зможе автоматично збирати всю інформацію на фермі», — пояснив Максим Шевчук.

Робота в напрямку Тваринництво в Україні

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна