НІБУЛОН будує житло для своїх працівників у рамках соціального проєкту

«НІБУЛОН» запустив та продовжує реалізовувати масштабний соціальний проєкт, який включає в себе придбання та будівництво житла для своїх працівників у різних регіонах України, де працюють підприємства компанії. 

Загальна вартість цієї ініціативи складає вже більше 45 млн гривень.

Про це повідомляє прес-служба компанії

Перші два будинки «НІБУЛОН» збудував та передав працівникам філії «Мар’янівська» (м. Гребінка Полтавської області).

«Три роки тому я отримав від компанії двоповерховий сучасний будинок, у якому живу я і моя родина. Мені не треба було турбуватися ні про що. Компанія облаштувала дім повним комплектом побутової техніки: мікрохвильова піч, телевізор, пральна машина, газова плита, пилосос. Закупила усі меблі. Є тепла та холодна вода, а також два види опалення – за допомогою газового та твердопаливного котлів. Окрім того, є автогараж, присадибні ділянки для улаштування саду чи огороду. Просто усе до дрібниць зроблено саме під нас. Це справжній комфорт», — розповідає Павло Тимченко, головний інженер філії «Мар’янівська».

В активній фазі зведення багатоквартирного будинку із 2-х та 3-кімнатними квартирами у с. Тернівка Вільнянського району Запорізької області (для працівників перевантажувального термінала філії «Тернівська»). Там уже укріплено стіни, фундаменти, змонтовано покрівлю. Найближчим стартують зовнішні та внутрішні опоряджувальні роботи. Також будуть проведені усі інженерні мережі та встановлено необхідні меблі й сантехніку. Уже наприкінці весни цього року компанія введе в експлуатацію та передасть працівникам цей будинок. 

 

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна