Наших працівників намагаються перекупити — директор департаменту персоналу УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО

Директорка департаменту персоналу агропромислової компанії «УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО» Олена Дворко зазначила, що причини, які стануть перешкодою для повернення працівника, що звільнився, — це недовіра або зловживання.

Про це йдеться у матеріалі Latifundist.com.

Проте Олена Дворко виділяє важливий момент — довіра до співробітника, якого повторно беруть на роботу. До нього не повинно бути якихось претензій у професійному та людському плані у процесі попередньої взаємодії, а вихід із компанії проходив без якихось ексцесів. 

Олена Дворко зазначила, що у компанії були випадки, коли на роботу брали колишніх працівників. За її словами, всі ми працюємо в умовах відкритого цивілізованого ринку праці та в «УКРПРОМІНВЕСТ-АГРО» адекватно ставляться до ситуації, коли співробітник може змінити місце роботи.

«Безумовно, в умовах жорсткої конкуренції за кадри наших працівників намагаються перекупити. Однак згодом в іншій компанії, зваживши всі «за» та «проти» на новій посаді, люди іноді ухвалюють рішення повернутися до нас», — підкреслила Олена Дворко.

За її словами, ті, хто повертаються, мають безумовну перевагу: добре знають компанію, не потрібно витрачати часу на їхню адаптацію, навчання, чекаючи, поки співробітник інтегрується всередині структури.

Читати також: Актуальні вакансії в агросекторі: грудень

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна