На ключових позиціях компанії МУР працює молодь — гендиректор

Генеральний директор проектно-будівельної компанії «МУР», заслужений будівельник України Ігор Козловський зазначив, що наразі у компанії працює 300 співробітників і на ключових позиціях — молодь. 

Про це йдеться у матеріалі Latifundist.com «Елеваторні реалії: Відсутність буму на будівництво і висока конкуренція».

У компанії функціонують проектний, технічний, комерційний, механічний відділи та дирекція. Також є виробничі ділянки, де працюють в залежності від сезону близько десяти бригад монтажників і стільки ж бетонників. Це спеціалізовані бригади, які мають відповідний досвід. 

«Ми задоволені тим, що вони працюють з нами протягом ось уже кількох років. Всі знають, що ми вчасно сплатимо їх роботу. А ми ж впевнені, що вони виконають її якісно і точно в строк. У цьому в нас повна взаємодовіра. Оскільки працюємо по всій Україні, робітники вже звичні бути у відрядженнях», — пояснив Ігор Козловський.

Він наголосив, що ключові позиції в компанії займають молоді люди. Наприклад, начальнику технічного відділення 26 років, а керівнику проектної групи 27 років. Щороку компанія бере на роботу випускників університетів. Сьогодні в «МУР» працюють 6 студентів останніх курсів.

«Обираємо кращих. Три людини працюють на лінії помічниками виконробів, ще три — в проектній групі. Думаю, що вони залишаться у нас. Хтось із них працює у нас з третього курсу і вже відчув різницю між теоретичним навчанням і підготовкою безпосередньо на виробництві», — додав Ігор Козловський.

Генеральний директор «МУР» вважає, що методика навчання застаріла, тому намагається запрошувати студентів на об'єкти. Компанія співпрацює з Вінницьким політехнічним інститутом, а саме з кафедрою технології будівельного виробництва.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна