МХП визнаний кращим українським роботодавцем в номінації Інновації на HR Wisdom Summit 2019

Агроіндустріальних холдинг «Миронівський Хлібопродукт» (МХП) увійшов в «ТОП-10 кращих українських роботодавців», а також отримав нагороду — «HR-лідер в інноваціях» на HR Wisdom Summit 2019.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

«Масштабний проект, орієнтований на розвиток співробітників холдингу, увійшов до рейтингу «ТОП-10 кращих навчальних програм», а директор департаменту управління персоналом та комунікацій Ксенія Прожогіна за результатами рейтингу визнана одним з провідних HR-керівників країни», — наголошується в повідомленні.

В рамках Саміту МХП представив проект по акселерації стартапів MHP accelerator, зосередившись на тому, як робота з інноваціями змінює корпоративну культуру компанії, як вона впливає на сприйняття трансформацій і впровадження інноваційних проектів всередині. В рамках проекту холдинг активно співпрацює з українськими підприємцями-новаторами, допомагаючи реалізовувати кращі і найперспективніші бізнес-ідеї, рішення. Менторами проекту виступають співробітники МХП — топ-менеджери, експерти з різних напрямків бізнесу холдингу.

Ксенія Прожогіна за результатами рейтингу отримала титул одного з провідних HR-керівників країни. Методологія рейтингу передбачає комбіновану оцінку досягнень HR-керівників на основі онлайн-голосування на сайті рейтингу на delo.ua, яке тривало місяць, в поєднанні з професійними оцінками експертів, результатами анкетування колег-професіоналів в галузі управління людським капіталом, експертів з управління репутацією і брендами .

Як розповіла Ксенія Прожогіна: HR-процеси в МХП постійно піддаються інноваційним трансформацій під впливом нових технологічних і професійних викликів.

Компанія відзначає, що екосистема проектів, створена в МХП для професійного розвитку та кар'єрного зростання співробітників холдингу, отримала високе визнання колег і увійшла в рейтинг «ТОП-10 кращих навчальних програм».

Джерело: Latifundist.com

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна