Люди МХП: Микола Коробов

У рамках проекту «Люди МХП», який був створений Latifundist.com та «Агроіндустріальним холдингом МХП», Микола Коробов розповів, як отримати професійну реалізацію, кар'єрний розвиток та у свої 32 роки обіймати посаду головного енергетика ПрАТ «Миронівська птахофабрика».

korobov_1.jpg (319 KB)

Микола Коробов здобув освіту енергетика у Черкаському політехнічному технікумі, а після цього вступив до Кіровоградського ВНЗ. Тому хлопець шукав варіант працевлаштування на стабільному підприємстві, де б відпускали на сесію. Така посада слюсара-електрика 3-го розряду в бригаді сервісу знайшлася на «Миронівській птахофабриці».

Протягом декількох років Микола Коробов встиг попрацювати слюсарем контрольно-вимірювальних приладів та автоматики, а згодом і інженером.

«А далі все просто: якщо ти гарно працюєш, робиш свою роботу краще за інших, то тебе обов'язково помітять. Саме так сталося й зі мною. А вже за два роки мене призначили головним енергетиком‎»‎, — наголосив Микола Коробов.

korobov_3.jpg (356 KB)

За його словами, кожна нова посада збільшувала відповідальність. Тобто працівнику довіряють певний процес і чекають на результат. Наразі головна задача Миколи Коробова — це енергопостачання «Миронівської птахофабрики» в цілому. Під його безпосереднім керівництвом працює 55 осіб. Головна стратегія штату спрямована не на зменшення кількості аварійних випадків, а на запобігання‎ їм.‎

«Всі ми прийшли сюди працювати та якісно виконувати поставлені завдання. Якщо я в чомусь неправий — мені скажуть. Якщо навпаки — я скажу. Незгодні — пропонуйте. Тут абсолютно все прозоро, правила для всіх єдині», — поділився Микола Коробов.

korobov.jpg (642 KB)

Головний енергетик запевняє, що прагнення до професійного зростання, відповідальність, робота в стилі «працюй сумлінно, щоб тебе помітили» — це головні принципи, які сповідують на підприємстві.

Cвіжі вакансії МХП

Нові вакансії