Latifundist.com створив список АгроПризначень за серпень

Короткий чек-ліст компаній, які пережили перестановки у серпні:

Детальніше про кожну зміну — АгроПризначення — в тексті:

Маріанна Макар

Звідки: AgroGeneration

Куди: AgroGeneration

Посада: керівник відділу продажу

Маріанна Макар призначена керівником відділу продажу  в компанії AgroGeneration з травня 2019 року. До цього вона займала посаду керівника експортного відділу компанії. У компанії AgroGeneration Маріанна Макар працює вже більше 7 років, почавши з позиції менеджера з логістики. У 2009 році вона закінчила Тернопільський національний педагогічний університет ім. В. Гнатюка.

Сергій Коновалов

Звідки: Баришевська зернова компанія

Куди: Група «АГРОТРЕЙД»

Посада: директор департамента земельних відносин

З початку серпня Сергій Коновалов працює директором департаменту земельних відносин в групі «АГРОТРЕЙД». До листопаду 2018 року займав посаду головного експерту по земельним питанням в «Баришевській зерновій компанії». У його компетенції входили: здійснення контролю над цілісністю і збільшенням земельного банку, організація роботи по консолідації орендованих земель та інше. Також, Сергій Коновалов працював в компанії «Агрейн менеджмент», фермерському господарстві «Росток» і в інших компаніях. В 2011 році він закінчив Харьківський національний аграрний університет імені В. Докучаєва по спеціальності «Землевпорядництво і кадастр».

Ольга Ковальчук

Звідки: «Астарта-Киев»

Куди: Horizon Capital

Посада: HR-директор

Ольга Ковальчук з березня 2017 до кінця 2018 року займала посаду HR-директора в агропромхолдингу «Астарта-Київ» але з серпня працює директором з персоналу в інвестиційній компанії Horizon Capital. До того, як Ольга прийшла в «Астарту», вона працювала керівников практики «Агробізнес» у WE Partners, альянс-партнері міжнародної компанії Korn Ferry. 

У нового HR-директора Horizon Capital великий досвід формування ефективних команд.

Віталій Орехов

Звідки: MAS Seeds Україна

Куди: Corteva Agriscience

Посада: менеджер з продажу насіння Brevant

Віталий Орехов закінчив Сумський національний аграрний університет по спеціальності «Організація зовнішньоекономічної діяльності». Потів він з 2017 року працював торговим представником компанії MAS Seeds Україна. А з 3 липня 2019 року Віталій працює в компанії Corteva Agriscience менеджером з продажу насіння Brevant™ в Сумській і Чернігівській областях. 

Вадим Скрипник

Звідки: «Астарта-Київ»

Куди: «Астарта-Київ»

Посада: виконуючий обов'язки директора сільськогосподарського виробництва агропромхолдингу

23 серпня прес-слежба «Астарта-Київ» повідомила, що виконуючим обов'язки директора сільськогосподарського виробництва агропромхолдингу призначений Вадим Скрипник після звільнення Желько Ерцега. Вадим Скрипник починав кар'єру в холдинге в 2016 році з посади керівника пректів департамента сільськогосподарського виробництва, був генеральним директором агрофірми «Хмельницьке». До призначення виконуючим директором займав посаду керівника управління рослинництва, заступника директора сільськогосподарського виробництва «Астарти-Київ».

На своїй сторінці у Facebook Вадим Скрпиник назвав Желько Ерцега своїм професійним батьком, який допоміг йому реалізуватися як агроному.

«Желько працював в «Астарті» точно 5 років, ми разом намагалися робити український агробізнес кращим, сьогодні Желько покидає нашу компанію, але залишається в Україні, а я буду продовжувати свій шлях в «Астарті». — відзначив Вадим Скрипник.

Олександр Писарук

Звідки: «Райффайзен Банк Аваль»

Посада: голова правління

Наглядова рада «Райффайзен Банк Аваль»  20 серпня прийняла рішення назначити новою головою правління банка Олександра Писарука. Він змінив на посту Володимира Лавренчука. Рішення про призначення Писарука повинно бути погоджено державними органами нагляду.

54-річний банкі Олександр Писарук має 27 років досвіду, включаючи керівні посади в провідних міжнародних банках, а також у Національному банку України і МВФ. Писарук у 2014-2015 роках був першим заступником голови правління Національного банку Валерії Гонтаревої. До цього він с 1997 р. працював в банку ING. Зокрема, в 2010-2014 роках був регіональним керівником цього банку в Центральній і Східній Європі.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна