Кабінет Міністрів України призначив двох заступників Міністра економіки

9 червня Кабінет Міністрів України призначив Світлану Глущенко (розпорядження №601-р) та Михайла Лева (розпорядження № 610-р) заступниками Міністра економіки України.  

Про це повідомляє прес-служба відомства.

Глущенко.png (479 KB)

Світлана Глущенко — Заслужений юрист України, має ступінь доктора юридичних наук, .

З 2006 року працювала в органах судової влади. Зокрема, очолювала управління забезпечення діяльності Судової палати у цивільних справах, обіймала посаду директора Департаменту забезпечення діяльності судової палати у цивільних справах Вищого спеціалізованого суду України.

У 2017-2019 рр. була заступником Міністра юстиції України.

З 2019 року працювала радником Голови Державної судової адміністрації України, наприкінці 2020 р. призначена на посаду директора Департаменту супроводження судових справ Державної податкової служби України.

Михайло Лев.png (856 KB)

Михайло Лев має кваліфікацію юриста-міжнародника та економіста-міжнародника. З 2012 р. займався індивідуальною адвокатською діяльністю та юридичною практикою. Має досвід роботи в органах центральної і місцевої влади, а також у громадському секторі. Зокрема, у 2015-2017 рр. очолював Саратську районну державну адміністрацію Одеської обл.

З 2020 р. працював першим заступником Голови Державного космічного агентства України. З листопада 2020 по лютий 2021 р. виконував обов’язки Голови агентства.

Читати також: Головою Міжнародної ради по зерну стане Тарас Качка

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна