Експерти поділилися досвідом впровадження рішень для управління кадрами

Компанія «НІБУЛОН» впровадила проект з управління кадрами і підбором персоналу на платформі IT-Enterprise, пише Latifundist.com.

Керівник проектів IT-Enterprise Павло Тимофєєв наголосив, що крім звичайного управління персоналом і штатним розкладом, система полегшує і підбір персоналу. Наприклад, вона може моніторити резюме підходящих кандидатів на сайтах і передавати їх рекрутерам для обробки. Аналогічне рішення також впровадило підприємство «Бель Шостка Україна». Наразі штатний розклад, управління кадрами, табельний облік, розрахунок заробітної плати, підбір персоналу автоматизовані, плюс інтегровані з системою контролю і доступу співробітників. 

Голова департаменту просування IT-Enterprise Роман Яворський зазначив, що у будь-якій компанії всі виплати, лікарняні, премії та відрядження повинні бути підкріплені документами, оформленими відповідно до законодавства. Якщо немає системи, яка враховує всі зміни в законодавстві, то навантаження на співробітників відділу кадрів збільшується в кілька разів.

За його словами, рішення IT-Enterprise дозволяють мінімізувати вплив людського фактора, наприклад, можливих махінацій при нарахуванні зарплатні, а також управляти підбором персоналу під час сезонних робіт. Зокрема, в системі можна планувати потреби, виходячи з того, який персонал буде необхідний в найближчій перспективі.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна