Deutz відкрив в Іспанії школу бізнесу

Компанія Deutz Ag відкрила у м. Зафра (Іспанія) школу бізнесу Deutz Business School (DBS).

Про це інформує Traktorist.ua.

DBS знаходиться на території Deutz Spain і співпрацює з такими навчальними закладами, як Universidad de Extremadura або Instituto Lean Management. Для співробітників Deutz і зацікавлених осіб пропонується відкрита модель навчання. 

«Передача ноу-хау та досвіду стає дедалі важливою у нашому мінливому світі. Тому створення умов та сприяння навчанню протягом усього життя є частиною нашої самооцінки як компанії та як роботодавця. Великий внесок у це вносить Deutz Business School. Інвестиції у знання — це завжди інвестиції в майбутнє, тому що тільки так ми можемо бути й залишатися  інноваційними та конкурентоспроможними», — пояснив голова правління Deutz Ag Франк Хіллер.

banner-traktorist.jpg (108 KB)Генеральний директор іспанського підрозділу Deutz Business School Еухеніо Серрано зазначив, що особливо радий офіційному відкриттю школи. Адже через пандемію COVID-19 плани щодо відкриття постійно змінювалися.

«На жаль, пандемія COVID-19 постійно вносила плутанину в наші плани. Тепер ми з нетерпінням чекаємо швидкого прямого обміну, а також подальших успіхів», — генеральний директор Deutz Іспанія Еухеніо Серрано.

Читати також: Аграрний MBA в Україні: де вчать кращих аграрних менеджерів країни

Нові вакансії