Делегація ВНАУ відвідала в Дубаї виставку Експо-2020

Наприкінці листопада делегація Вінницького національного аграрного університету відвідала Всесвітню виставку «Експо-2020», що проходить в м. Дубай (ОАЕ).

Про це інформує пресслужба Мінагрополітики.

Студенти, аспіранти та представники професорсько-викладацького складу ВНАУ протягом майже тижня знайомились з експозиціями «Експо 2020».

«Україна, як частина цілісного світу на Землі, а особливо нові покоління, представники яких сьогодні є студентами, молодими науковцями та фахівцями, відчувають дух перетворень і гостру відповідальність у збереженні світу, в якому ми живемо», — наголосив президент ВНАУ, д.е.н., професор, академік НААН України Григорій Калетнік.

Головні завдання представників ВНАУ — ознайомитись з представленими на виставці досягненнями, зафіксувати їх і використовувати цей досвід як орієнтир в освітній, науковій та практичній виробничій діяльності всіх структурних підрозділів університету.

«Участь в таких світових заходах розширює межі світогляду молоді та надихає до наукової та інноваційної діяльності. А враховуючи те, що загальна тема виставки Експо 2020 —  «Об’єднуючи Розуми, Створюємо Майбутнє», наша делегація прониклась духом новітньої філософії, за якою майбутнє планети», — заявила проректор з науково-педагогічної, наукової та інноваційної діяльності ВНАУ, д.е.н., професор Інна Гончарук. 

Читати також: АгроАбітурієнт: вступ та умови навчання у ВНАУ

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна