АгроСтратегія 2030 — нові ферми будуть керуватися онлайн

Нещодавно експерти Українського інституту майбутнього (UIF) та Latifundist Media представили АгроСтратегію 2030 року. Зігодно з прогнозами, Україна стане лідером інновацій у Європі та ввійде до ТОП-5 країн світу за за використанням систем точного землеробства в розрахунку на кількість агропідприємств.

Детальніше за посиланням.

Через 10 років більш поширеним стане явище Farm Management System — це коли всі поля оцифровані, бізнес-процеси пройшли діджиталізацію та управління виробництвом буде здійснюватись за допомогою віртуального обслуговування, що в рази скоротить витрати аграріїв.

Також експерти прогнозують, що віртуальне обслуговування дозволить управляти фермою онлайн. Тобто, щоб займатися агробізнесом, необов'язково буде жити в селі та виїжджати на поля. Професійна команда контролюватиме і працюватиме на полях, а власник буде отримувати репорти в онлайні.

Свої думки щодо цієї стратегії розвитку агросектору до 2030 р. і пропозиції можете залишити в коментарях до цієї новини або висилати на пошту: press@latifundistmedia.com з темою «АгроСтратегія 2030».

Джерело: Traktorist.ua

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна