About Job: цитати нового президента США Джо Байдена

На вихідних Америка обрала нового президента — Джо Байдена. AgroRobota.com.ua підготувала яскраві вислови про роботу, людей та працівників сільського господарства, які новообраний президент проголошував як під час виборчих перегонів, так і задовго до них. 

baiden.jpg (66 KB)

Коротка довідка про нового президента США

Джозеф Робінетт Байден молодший почав свою політичну кар’єру у 1973 р., ставши одним із наймолодших сенаторів у історії США. Також Байден двічі балотувався у президенти — у 1998 і 2008 роках. Але невдало, тож з січня 2009 р. по січень 2017 р. він був на пості віцепрезидента США. На сьогодні, Байден є найстарішим президентом США. 

Читати більше: Трамп, Байден, кукуруза и Китай. Почему украинским аграриям надо следить за выборами в США

1_aboutJhoBeiden.png (299 KB)

Передвиборчі обіцяння

У своїй передвиборчій програмі Джо Байден обіцяв:

  • перевіряти зловживання корпоративною владою над персоналом і залучати керівників компаній до особистої відповідальності за порушення трудового законодавства;
  • заохочувати і стимулювати створення профспілок і колективних переговорів;
  • забезпечити гідне поводження з працівниками та отримання заслуженої заробітної плати, пільг і захисту робочого місця.

Цей план є важливим доповненням до пропозицій Байдена щодо забезпечення всім працівникам доступу до якісної і доступної медичної допомоги; гарантії всім робітникам можливість віддавати своїх дітей в якісні державні школи і мати доступ до універсальних дошкільних закладів; забезпечення освіти та навчання за межами середньої школи, у тому числі реєструватися на федеральному рівні; підтримувати революцію в області чистої енергії, що дозволить створить мільйони робочих місць для середнього класу, об'єднаних в профспілки; виконання зобов'язання інвестувати в першу чергу в американських робітників і гарантувати, що вони будуть за столом переговорів при укладанні кожної торгової угоди.

Згідно зі статистикою, близько 20% американців проживають у сільській місцевості США. Обіцяння Байдена спрямовані на покращення інфраструктури у американських селах: адекватне фінансування сільських лікарень. Щоб допомогти лікарням залишатися відкритими, президент Байден підтримує скасування скорочень і додаткових виплат для сільських медичних закладів. 

Один з козирів в передвиборчій програмі — це обіцяння, що той, хто заробляє менше $400 тис. на рік, не платить ні копійки податків. Крім того, у програмі Байдена передбачена універсальна оплачувана відпустка через хворобу і 12 тижнів оплачуваної сімейної та медичної відпустки.

Цитати Джо Байдена про роботу

Про бажання людей:

Joe Biden about wishes

Про інтереси інших:

Joe Biden about interests

Про роботу:

Джо Байден про роботу

Про гроші:

Джо Байден розповів про гроші

Про безробіття:

Джо Байден про безробіття

Про корупцію:

Джо Байден про корупцію

Про керівництво:

Джо Байден про менеджмент

Джо Байден про роботу президентом:

Президент Джо байден

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна