4 запитання гендиректору молочної компанії Волошкове поле: про сім'ю та хобі

Андрій Табалов з грудня 2014 року обіймає посаду генерального директора молочної компанії «Волошкове поле». Ця молочна компанія і їх незмінний символ хлопчик-волошка знайомий багатьом. Продукція заводу «Юрія» вже більше 55 років радує не одне покоління українців. Чи дозволяє робота Андрію Табалову знаходити час на родину та хобі — дізналися з перших вуст.

Читати також: Андрій Табалов: молочна промисловість України з лідера перетворилася на аутсайдера

tabalov.JPG (118 KB)

Переступаючи поріг будинку, вам вдається абстрагуватися від робочих питань?

Андрій Табалов: Робота іноді і сниться. Кожен раз по-різному, як і у всіх людей. Але намагаюся якось забувати про роботу, коли сиджу вдома. У мене дружина добре готує, тому ввечері можна смачно повечеряти, випити вина, посидіти біля каміна, Netflix подивитися.

Що останнім дивилися?

Андрій Табалов: Серіал «Любов. Смерть. Роботи». Мені подобається такий жанр. Своєрідна доросла фантастика. Я взагалі любитель комп'ютерних ігор, особливо шутерів і деяких РПГ. А читаю Стівена Кінга, тому що на роботі досить багато стресів. У процесі читання до всього ставишся по-іншому, як до дорослої казці. Зараз читаю останню книгу циклу «Темна Вежа».

Які види спорту для вас кращі? Чим захоплюєтеся?

Андрій Табалов: З дитинства займався єдиноборствами —  дзюдо з першого класу. Вмію грати в футбол. Напевно, був кращим футболістом серед збірної дзюдоїстів.
Зараз через низку травм, пов'язаних з єдиноборствами, перекваліфікувався на інший вид спорту — кроссфіт. Регулярно тренуюся зі своїм колективом. Навіть здав нормативи на тренера по кроссфіту.

Якби не агро, чим би хотіли займатися?

Андрій Табалов: Раніше я працював в компанії American Express, міг би залишитися жити в Англії. Зараз я займав би посаду в топ-менеджменті. Наприклад, віце-президентом філії по певному ринку. Десь, чесно кажучи, я і хотів залишитися, але батько покликав в Україну, адже тут бізнес, який потрібно розвивати.

Я міг би багато чим займатися, адже маю освіту за спеціальністю «Фінанси і фінансовий менеджмент», а гроші є скрізь. А вміння їх вважати — головне в будь-якому бізнесі.

Читати також: Робота не ̶к̶о̶р̶о̶в̶а̶ вовк: як відпочивають тваринники

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна