30% співробітників компанії Чумак працюють на підприємстві понад 15 років

Начальник відділу з управління персоналом компанії «Чумак» Олена Грицай розповіла, що на підприємстві працює більше 1 тис. чоловік. При цьому як мінімум 30% співробітників — старожили, які в компанії вже понад 15 років.

Про це йдеться у матеріалі Latifundist.com «Болоньєзе на український лад: виробництво «Чумак».

«Компанія дає хороші можливості для старту, подальшого розвитку і зростання. У нас багато показових історій, коли співробітник починав стажистом і «виростав» до керівника, провідного спеціаліста. Найпоказовіша історія — генеральний директор Андрій Левчук, який прийшов на завод 20 років тому стажистом в фінансовий відділ», — поділилася Олена Грицай.

У компанії запевняють, що такий перевірений кістяк співробітників був і залишається важливою складовою стійкості підприємства.

Операційний директор Олександр Бойко наголосив, що кризовий 2020 рік став перевіркою як для самої моделі бізнесу компанії, так і для колективу. Виробництво працювало без перерви 24 години на добу, 7 днів на тиждень і компанії вдалося наростити продажі в порівнянні з 2019 р. в натуральному вираженні на 13% і на 19% — у вартісному.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна