На Агрофірмі Чумак розповіли про стратегію поліпшення умов праці та зарплати працівників

Керівник «Агрофірми Чумак» Максим Кульба заявив, що головними принципами в роботі для нього є гідна заробітна плата для працівників і хороші умови праці. Підвищення їх рівня є пріоритетним завданням  керівництво компанії.

Про це йдеться у матеріалі Latifundist.com «Три стовпи успіху Агрофірми Чумак: сім'я, взаємоповага і любов до землі».

За словами керівника, головне в роботі вислухати і знайти спільну мову з персоналом. 

«Ми дуже тісно спілкуємося з начальниками цехів, розповідаємо і показуємо, яка наша подальша стратегія роботи, як вона поліпшить умови роботи. Адже, чим більше ми будемо заробляти, тим швидше покращимо і умови роботи, і зарплату для персоналу», — розповідає директор підприємства.

Керівники агрофірми сподіваються, що їх бізнес в майбутньому залишатиметься сімейним. Але констатують факт, що сучасних дітей складно зацікавити сільським господарством.

«Головне, щоб було кого вести за собою. Коли я не зможу йти далі сам, то вони підуть. Це і є моя найголовніша мета. Сьогодні нас гроші не цікавлять. Гроші — це папір, який викинуть. А виробництво — це те, що ти зможеш передати дітям, і внукам, і правнукам. Тому ми вкладаємо у виробництво гроші», — підсумував засновник підприємства Анатолій Чумак.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна