16 жовтня відбудеться Digital Field’s Day

16 жовтня на першому полігоні аграрних інновацій відбудеться Digital Field’s Day — цифровий День поля, у рамках якого презентують результати впровадження у агровиробництво сучасних технологій та інновацій. Учасникам заходу буде надано детальну інформацію про результати проекту та економічну ефективність застосування технологій точного землеробства.

«Цей рік для всіх аграріїв був непростим і, водночас, повчальним.  Він показав який підхід до управління полями виявився найбільш ефективним у кризовій ситуації. Тепер ми розуміємо хто до таких ситуацій готовий і здатний оперативно на них реагувати. Ми, в свою чергу, даємо аграріям відкриту інформацію про наші досліди, щоб кожен зміг обрати для себе ті рішення, які дозволять йому покращити економічний результат», — зауважив Ярослав Бойко, СЕО компанії AgriLab, ініціатора проекту.

digital_fields.jpg (121 KB)

На Digital Field було закладено 48 варіантів дослідів на полях із соняшником та кукурудзою. Це порівняння продуктивності різних гібридів, випробування систем удобрення та захисту рослин, а також технологій посіву.

Окрім того, на полігоні аграрних інновацій застосовували різні «ноу-хау», зокрема дрони-обприскувачі, метеостанції, «софти» для управління полем та інше. Економічну ефективність кожного варіанту досліду та застосування різних технологій організатори та учасники заходу підрахують просто під час заходу, тож аграріїв чекає цікава інформація та неочікувані відкриття. 

Захід пройде 16 жовтня, початок о 12:00. Місце проведення — с. Велика Олександрівка, Бориспільський р-н, Київська обл.

Участь у події — безкоштовна, попередня реєстрація — обов’язкова! Реєстрація за посиланням.

Довідка: Digital Field — перший в Україні полігон аграрних інновацій, дослідницький проект, спрямований на пошук шляхів оптимізації собівартості виробництва та збільшення врожайності за допомогою технологій точного землеробства.  Організатори – компанія AgriSpace, AgriLab, LNZ Group, Massey Ferguson, Precision Planting, АМАКО, Аgrimatco, BINFIELD за підтримки iMetos, MeteoFarm, AgroOnline, Drone UA.

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна