Жінок-фермерів та малопредставлених груп у агробізнесі запрошують на онлайн-навчання МІНІ-MBA

Ukrainian Food Valley за підтримки USAID AGRO проведуть навчальну онлайн-програму «МІНІ-MBA» програму для цільової групи GESI, інформує пресслужба UFV.

Програма призначена для жінок-фермерів і недостатньо представлених груп населення, як студенти і молодь, для літніх людей та людей із особливими потребами, внутрішньо переміщених осіб, ветеранів антитерористичної операції (АТО) і представників національних меншин, що проживають у сільській̆ місцевості.

Згідно з повідомленням, «МІНІ-MBA» програма покликана:

  • підвищити управлінські та лідерські спроможності учасників задля покращення ефективності бізнесу учасників;
  • підвищити комунікативні навички завдяки новітнім методикам;
  • сприяти розвитку мережі обміну досвідом, ідеями, проектами та товарами для налагодження зв’язків з цільовими ланцюгами створення вартості.

Також до участі у навчанні за даною програмою будуть долучені викладачі провідних агро ВНЗ України, із якими Ukrainian Food Valley підписали Меморандум про співпрацю.

Програма «МІНІ-MBA» складатиметься із 12 модулів, розпочнеться у вересні 2021 року та триватиме 12 місяців. Для учасників Зимової школи GESI, що успішно пройшли курс навчання надається на безоплатній основі.  Для представників ринку, що мають бажання приєднатись до даного курсу, навчання здійснюється на платній основі. Навчальна програма «МІНІ-MBA» перекладатиметься мовою жестів.

Щоб отримати більше інформації щодо можливостей участі у програмі звертайтесь до виконавчого директора Ukrainian Food Valley Наталії Маєвської тел. (050) 84-68-882, ел.адреса: ufv.org@gmail.com.

gesi.jpg (320 KB)

Нові вакансії

Harveast, Бишів
Договірна
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ПП "Західний Буг", Ходорів
35 000 грн
ТОВ "Полісся-Гарант", Рівне (Рівненська обл)
Договірна