В Україні презентували план зі створення півмільйона робочих місць

Уряд України представив і розпочав реалізацію плану зі створення умов для підвищення зайнятості населення.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.  

«Ця ініціатива дасть можливість українцям, які втратили роботу під час карантину, або повернулися із закордону, отримати заробіток і пройти період коронакризи», — підкреслив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Згідно з програмою, українцям запропонують вакансії у 10-ти сферах, зокрема і у розвитку сільського господарства.

«Держава надає як фінансову підтримку безробітним, так і допомагатиме з працевлаштуванням. Разом з іншими міністерствами ми проаналізували ситуацію, в яких секторах є найбільші виклики і в яких галузях реально створити робочі місця. Наше спільне завдання — в постійному режимі працювати над тим, щоб люди мали можливість знайти собі роботу, яка може бути для них тимчасовою на період карантину, або ж і кар'єрою в майбутньому», — прокоментував міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігор Петрашко.

Наразі 216 900 (з них 85 000 у агросекторі) новостворених робочих місць вже профінансовані та не потребують додаткових коштів. Створення робочих місць відбувається через державні та комунальні підприємства, створення умов для бізнесу, державні дотації та субвенції у низці галузей.

programa.png (149 KB)

Нові вакансії

CULTIVARIY, Київ
27 000 грн
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна
ТОВ "Агрофірма "Іванків", Іванків
Договірна